-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Badrick #13461 üzenetére
Én úgy látom, hogy a Samsungot majmolja(hibásan) a Philips a 3D tech száműzésével. De a többiek is lassan felzárkóznak majd hozzá, bár még itt-ott lesz a 2016-os tévékben(főleg UHD-ben)
Mint ahogy a FHD tévék visszaszorításában is nagyon követik, holott ezt még korainak tartom. -
agregory69
újonc
válasz
Badrick #13457 üzenetére
Van egy pc-m ami folyamatosan megy. Filmek vannak rajta. gigabites switchre van csatlakoztatva és a tv is. Semmilyen programot nem használok, sharelve vannak a filmes mappák. A TV látja a megosztott mappákat és ennyi. Mondjuk a megosztással molyolni kellett, de csak összejött
-
válasz
Badrick #13457 üzenetére
Nos (Én) 2015 androidos kütyü vásárlását nem javaslom.Hisz lehet olvasni mint itt és külföldi oldalakon hogy hasonló gondokkal szembesülnek. Tessék kivárni ha lehet a 2016 termék családot hátha a második generációs androidos csodák stabilabbak és megbízhatóság terén javulnak, és nem maradok azonos szinten vagy nem adják még lejjebb.
Talán a legjobb utolsó sorozat azaz 2012-13 volt amikor még a Tpv keze még nem ért el komolyabba el. Majd utána robbant a bomba. -
válasz
Badrick #13444 üzenetére
Ez mind jó és szép.De ha az os részét csak minimális ráfordítást helyeznek a fejlesztésére akkor hiába minden. Mert egy "átlagos" tv vásárló látja hogy kap egy szoftveresen nagyon fel skálázott képi megjelenítőt, mert ügyebár a csomagoláson csak ezt jelzik fel, na meg maga a bolt is az ajánló papíron. A tv 6.0 androidot futtat, későbbiekben várja az új verzió frissítést ami persze nem lesz. A tv-ben lesz wifi-meg Dlna- és oda is van érte. Csak amikor szeretné ezt használni akkor jönnek a gondok. Főleg ha a hardver nagy része azért küzd hogy az -ost futtatását fent tartsa.
Szoftveres javító csomagon meg olyanok dolgoznak akinek a klaviatúrámat sem bíznám rá.
Bocsi , ez most egy kifakadás volt részemről, nem neked szól.
-
access_denied
senior tag
válasz
Badrick #13439 üzenetére
7150-em van. Nincs olyan tv, melynek tökéletes lejátszója lenne, ilyen elvárásaid ne legyenek. ennek erős 4-es sztem. Ami rossz, az némely filmnél a 3D megjelenítés, úgy hámoztuk ki, hogy erősen filmfüggő (nekem a The Walk lett a legnézhetetlenebb).
Képe szép, nem foltos, focit is nézek rajta. Amennyiért most kapni, annyit simán megér sztem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest