- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A szabvány ISO előírás szerint vállal mint a legtöbb gyártó.
Monitoroknál a Samsung és az LG kivétel, mert ők vállalnak 3 nap csere garit akár 1 subpixelre is, de a tv-knél szerintem ők se vállalják ezt be.Az iso szabványosban benne van, hogy 1 millió pixelen hány hibás teljes pixel, vagy subpixel, illetve ezek kombinációja elfogadható. A súlyozásban szerepet kap, hogy hol van a hiba. Tehát a kép közepén lévő hiba súlyosabb gond mint a szélek felé.
Azt tudom, hogy relatíve sok hibát enged a szabvány, de fejből nem tudom a pontos paramétereket rá kéne keresni. -
sebgutkopf
őstag
Nekem 1 db döglött subpixelem van. Egy kék subpixel lényegében állandóan fekete. Közelről lehet látni és subpixel lévén csak bizonyos színek esetén észlelhető az adott felületnél. Már 1m-ről se látni, szóval nem érdekel. Ez amúgy is benne van az iso szerinti tűréshatárban.
Kérdés, hogy nálad teljes pixel a hibás vagy csak sub. 6 db esetén (attól is függ hol vannak) már előfordulhat, hogy gariztatni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest