- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
19balazs86
tag
A fő tesztelőm, aki mindig minden újítást 1ből letesztel és folyamatosan használja az Lord Dragon kolléga, aki már hosszú ideje több mint 10 hirdetéssel teszteli. Nem panaszkodott, h ennyire lassú lenne és nekem sem tűnt fel ha nálunk léptünk be.
Több visszajelzést is kaptam, h gyorsabb mint eddig, mert nem minden belépéskor kéri le a hirdetést, hanem csak ha frissíted a listát. Ami kicsit lassíthatja a képek megjelenítése, de ettől még az UPolás sebessége nem változott és nem hiszem, h ekkora gondot okozna, h így hirtelen nekem kellett esned.
Már kigondoltam 1 megoldást a problémára. Ha lesz időm, akkor foglalkozok vele és köv. verzióban elérhető lesz.
ui.: Ha tudsz nekem 1 olyan házigazdát, aki a web szerverrel és php file-okkal foglalkozik, akkor akár ~ real time megoldást is tudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 4TB Gen4x4 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest