Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
MunezXBK #35368 üzenetére
a kínai ELM-et nem biztos hogy próbáltam annó azon az audin, a kínai VCDS 10.6-ra írtam hogy az megy vele... a superb-emmel próbáltam, de az némileg már újabb generáció, ez már félig CAN-es, bár kifelé K/KL-en beszélget. de az hogy nekem az adott kínai ELM327 klón ment, az nem garancia arra, hogy a másik adapter menni fog ugyanazzal a kocsival, lehetnek olyan különbségek ami miatt mondjuk bizonytalan az adatátvitel és a másik adapter feladja
az ok hogy már nincsen meg a laptopod, azért írtam hogy ha valahol akad rá lehetőséged, akkor próbáld ki vele, azzal is kizárhatsz egy hibalehetőséget vagy éppen rávilágíthatsz... illetve az adaptert is érdemes kipróbálni másik autón az androidos soft-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Politika
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest