Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Corsa02 #221479 üzenetére
Mondjuk ezt szerintem a toyota hybrid jobban csinálja, ott nincs alacsony fordulaton terhelés (van is panasz a bégetésre a tesztekben, bár a 2.5-esnél szerintem nem olyan szörnyű). És elinduláskor is kicsit feljebb tartja a fordulatot (bár csak fülre tippelem, mert ugye fordulatszámmérő az nincs
).
-
Audience
aktív tag
válasz
Corsa02 #221479 üzenetére
Én kirakom a műszerfalra az olajhőmérsékletet és amíg ne meleg csak simogatom a gázpedált. Mire beérek a városba többnyire bemelegszik. Elég rejtélyes de a 150LE-s diesel elképesztően hamar melegszik. Szerintem van benne elektromos rásegítés vagy nagyon jól ki van találva a vízkör. Az olaj sokkal-sokkal lassabban lesz meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest