- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #15805 üzenetére
Engem tegnap egy taxis majdnem összetört.
Rákoskeresztúron megyek a kereszteződésen keresztül mivel zöld hullám volt 45-el.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy vagy lehúzódok vagy lesz egy ford meganom.
A mondeo és a kisutóm kereszteződéséből.
Mert a jóember úgy nézte, hogy mind a két sáv az övé az indexet nem kell használni és a másik autó ami közvetlen mellette haladt már vagy 1.5km óta az nem számít.Komolyan mondom csak lestem.
Nem tudtam hova tenni a jelenséget, mert ha még teherautóval van annak nagy a holt tere de egy mondóból nem kilátni.
Amikor szétdudáltam az agyát akkor meg látszott rajta hogy hirtelen megijedt, de rögtön utána elkezdett mutogatni.
Szeretem az ilyet, neked megyek, de te vagy a hibás.Komolyan mondom némelyiknek nem tudom honnan van jogsija.
(ráadásul a sokezer km-vezetett taxis ugye.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest