Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
98bja #156236 üzenetére
Zoo8800 fórumtárs posztjához kiegészítésként:
CZDA, 1.4, Octavia kombi 2016. (20k km, én a felét tettem bele)
Alpjában meg vagyok elégedve az autóval, mondjuk egy-két dolog nem tetszik, de lehet élni velük. Például:
- kissé feszesre van hangolva a futómű, tengeribeteg nem leszel,
- a váltó lehetne finomabb, hangtalanabb,
- zajszigetelés nem egy VW vagy Audi.Zoo-val egyetértek, az 1400-1500-as nyomatékcsúcsot el kell felejteni, nálam 1650-1700-tól jön meg.
Én úgy gondolom, hogy hiába kis köbcentis, kis turbós pöcsköszörű matchbox, ráadásul kombi, nem vagyok útakadály a budapesti utakon.Fogyasztás - ugye, ez sok mindentől függ - nálam:
- város 7,2-7,5, télen 8 és kicsit felette
- autópálya: 6,2-6,5 (néha odalépek, ha olyan a szitu; gyerekkel nem száguldozok)Mivel garanciális az autó és szeretném, hogy még az legyen, márkaszerviz. Egy olajcsere (olaj, szűrő, leeresztő csavar, egyéb, rezsidíj) kb. 30-65 ezer Forint. Több helyről kell ajánlatot bekérni.
-
zoo8800
veterán
válasz
98bja #156236 üzenetére
CZCA motoros Golfom van.
Nemrég vettem, eddig 4000 km-t mentem vele, az ég világon semmi rendkívülit nem produkált. Olajfogyasztást nem vettem észre. Szervizben nem volt. A motor 1600-tól húz rendesen, a katalógusadat szerinti 1400-as nyomatékcsúcs kamu, itt terhelve a motort beleremeg. 3000-ig nincs valami szirén hangja, felette jobb, de akkor sem éppen vérpezsdítő. Fogyasztás országúton 4,5L, autópályán 6L körül van normál tempó mellett (nem csapatva, nem szüttyögve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest