- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #107567 üzenetére
Ha leszedem a hatuljarol a felragasztott feliratot, annak a maradvanyait is lehozza a sebbenzin? Mert eddig minden kocsimrol leszedtem es orakig kapargattam, majd polir.
Ma delelott apam autojaval foglalkoztunk, ahogy bealltunk a tiszta autoval a futott garazsba a kerekcsere es autokozmetika utan, eleredt az eso :-)
Ez meg mosas elotti kep kerekcsere utan.
Ez az auto keri a 18"-t.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #107425 üzenetére
A Wágen nálam is jól eszik (Buburól inkább nem beszélek
). Most nyomtam egy Bp-Pozsony-Bp kört: 6,7 lett a vége (dpf pucolással együtt).
Én vissza nem viszem ezt szoftver cserére, megy és nem eszik nekem ne heréljék ki a lovakat. De ugye én már megkaptam, hogy ökoterrorista vagyok...
Munez: Ha lenne hova...
Csak 5 gangom van.
-
-
-
-
Mappa
addikt
válasz
focvis #107159 üzenetére
Tegnap vittek traileren két rapid skodát, a legvégén meg egy hófehér gti golf ugyanezekkel a felnikkel a Hungárián. Egyből eszembe jutott, lehet ez van most alattad. Véletlen..de lehetséges
Morris - ajj már
[link]
Kalandor - ja reggel én is láttam, én sem ismertem fel hogy Bora
és túl élték! de ehhez azért kellett sebesség is.
-
-
-
-
tresh
veterán
válasz
focvis #107068 üzenetére
Erre azt tudom mondani hogy olyan az autó mint a gazdája
Csak általában ez a baj hogy az emberek többsége azért van rossz véleménnyel a francia gépekről mert feléért veszi a piaci árának és csodálkozik hogy szét esik alatta. Utána megy a köpködés pedig nem az autó a hülye
Mondjuk ez a német gépekre is igaz csak ott megy az elvakultság megveszi a lerúgott 3-as golfot rálocsolja az ára 2szeresét de az az autó hibátlan mert golf
Azért sajnálom hogy rossz vélemény/tapasztalatod van a p*nci jelű gépről pedig teljesen vállalható családi gép kombiba.. ja bocs Mági kedvéért grandtour
-
válasz
focvis #107053 üzenetére
Megcsináltam ezt a francia ultrafoscht ez alapján.
A kezem szétment, de igen büszke vagyok most magamra.Holnap reggel adom vissza a tulajának, folyik belőle az olaj, ma bejelzett, hogy alacsony az olajszint. Itthon megnéztem a szintet, de nem tettem vissza rá a sapkát, hogy majd a garázsban villanynál feltöltöm, erre ez az utolsó ganéj nem nyílott. Pofám leszakadt volna, ha olaj sapka nélkül viszem vissza.
2 hete széttört a tetőnyitópanel benne, ripityára. Renaultnál 43 ezer Ft. Szerencsére eBayen találtam 7 ezerért. Ez volt egy hónap alatt vele.
Élet szara, sose vegyen senki francia foscht! 💩💩💩💩💩💩💩💩💩 (bocs, Rob!)
Tresh, Mági + Viberen Tomcsi, Laci: köszönöm szépen a tippeket!
-
Mágus2
Közösségépítő
-
szőröscica
addikt
válasz
focvis #106807 üzenetére
Meddig volt turbós kompresszoros az a motor? Szerintem a 140 lovas egy ilyen fiatal autóban már csak turbós.
Állat elütés témára: szerencsére én eddig csak madarakat fogtam, azokat nagyon sajnáltam mindig, rossz kedvem volt. Kivéve a fácánt, olyan rettentően ostoba madarak, hogy inkább dühös lettem, hogy összevérezte a szélvédőmet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest