Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VR6-Fan

    veterán

    válasz rob210 #9505 üzenetére

    gyűrűzve nem lesz gondolom.

    hüm hát igazából Te tudod (meg szerelőd) hogy mennyire kopott a moci, ennek fűgvényében.

    javasolok 10W40-en vagy 15W40-en (szigorúan 8000km-nként cserélni!), gyártó meg igazából castrol-t (magnatec azon belül gondolom nem fog kapni nálad sokáig durva hőterhelést).

    vagy mi használunk még liqu moly-t (sárga flakon fekete cimke, fajtát most meg nem mondom) 10W40-est, előzőleg nekem ez volt benne 7e km alatt egy fél litert csipegetett (szimeringeknél elfolyt, meg kivannak már a szelepszál szimeringek nálam is, meg persze tuti eszi valamennyire..), nos a gondom az volt hogy varázs ütésre "szét ment" az olaj (nem volt kenése viszkozitása is romlott).

    na már most nálam azért hajtva van a gépezet rendesen, más kocsinál nem tapasztaltunk ilyet.

    nekem jelen pillanatban 15W40-es castrol magnatec van benne, a tél tuti húzos lesz mert hidegen vastag az olaj, és 1-2 percig ha nagyon hideg van csattog 1-1 töke.

    természetesen hidegen semmi féle képpen ne forgasd a kocsit, amúgy így mást hirtelen nem tudok róla, nem eszi igazából ha meleg akkor bírja a hajtást (jó nem autokáztam vele 5000 felett még 20 percet az is igaz, de jó párszor volt már 1-2 kihúzatva és nem produkált semmi rendeleneset a motor)

    m3tr0:meglett a pénz? szerintem a pirosnak 50ért enged el a kezét.

    a fél szervíz meg van vagy az esetleges lakatolás is bőven :K

    [ Szerkesztve ]

    "Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Új hozzászólás Aktív témák