-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #164492 üzenetére
(#164492) erre senki? :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zalman90 #164614 üzenetére
Valamelyik görgő elől a segéd szíjnál.
IntelKiller7 Ha így kérded, akkor vidd el átviszgáltatni. Amit magad is meg tudsz nézni, tiszta legyan a hűtővíz, meg a kipufogó. A többit majd a szakemberek megnézik.
JHONNY 79 Szép, szép, de tartalékról majd akkor beszélgessünk, ha visszaültél az enyémből. Sok balesetmentes kilométert!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #164677 üzenetére
80% pálya és országút. Haza is Szeben felé szoktam menni, úgy kimaxolom a dolgot és 300km Erdélyben is pályázok
Országút sem olyan rossz a dízelnek azért. BP direkt messzebb járunk bevásárolni, 2*12km megyünk (na meg azért is, mert ott szó szerint egymás mellett van Aldi, Lidl és Auchan).*kiegészítés, hogy Arad - Szeben szakaszon szinte végig van pálya
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
b4zsi-
őstag
VW Polo 1.4 TDI 2006 70 LE BNM motorkód
Az utóbbi napokban elkezdte azt csinálni az autó,hogy véletlenszerűen nem nyílik a központi zárral a bal hátsó ajtó. Minden más nyílik. Tegnap reggel 5 fokban nyitott majd délután 2-3 fok környékén nem nyitott. Majd mire hazaértünk (2 órás út végén) nyitva volt. Előfordulhat, hogy csak a hőmérséklet játszik ott a szerkezettel, de akkor a többi zárat mért nem befolyásolja?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok BP vagy vonzáskörzetében egy jó autóklímás szakit? Nem csak tisztítás/feltöltés kellene.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pikaa
aktív tag
Üdv!
Valószínű, hogy kiment a biztosítékja a szivargyújtómnak az autóban. Skoda I Octavia-ról van szó. Tudnátok segíteni, hogy melyik a szivargyújtó biztosítékja (csak egy db. van), azaz hányas? A kis kártyácska nincs meg a biztosíték táblánál, így nem tudom megnézni.
Köszönöm.
-
Reggie0
félisten
válasz Mágus2 #164581 üzenetére
En kint exxon premium dizelt, valamint shell premium dizelt tankoltam, ill utobbira nemreg atalltam itthon is, es kevesbe kerepel a motor. Mar csak az a kerdes, hogy mennyivel rosszabb az omv premiumjahoz kepest. En arra tippelnek, hogy az eges nem annyira dinamikus, mint az omv-hez kepest, aminek akar koze is lehet a koromkepzodeshez is.
(#164587) Doki16: Erre rajatszik az is, hogy itthon kenyelmes nekunk, mert minden sarkon van benzinkut, es nem jellemzo a tobb oras utlezaras a fagyban, igy lenyegeben a biztonsagi tartalek minden oka megszunt.
(#164588) Mágus2: En meg manualisnal is kuplungozok egyet a fek+kezifek utan h ne feszuljon a hajtaslanc.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Mágus2 #164690 üzenetére
En ugy nem szeretem sebessegbe rakni, mert neha megakad, ha ugy allnak a fogaskerekek. Feket, kuplungot nyomva huzom be az elektromos kezifeket, utana fek elenged es ha befejezte a kocsi a mozgast utana kuplung elenged. Aztan mielott kiszallok meg egy kuplungozas.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Wiz is váltott már Polo után Opelre.
-
simonjoe
őstag
válasz gzbotii #164685 üzenetére
Szia!!
Ha profi szakembert keresel, ráadásul nem húz le, ide vidd:
http://www.auto-klima.info.hu/Hívd előtte mindenképp! Ja, és ne adj a látszatra ami fogad.
Nagyon-nagyon régóta járok a Péterékhez. Első alkalommal ha lett volna lehetőségem rögtön visszafordultam volna. De, hálás vagyok a sorsnak, h nem tettem. Nagyon nagy arcok, és extra jó klímások.Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...