- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz máyköl #121100 üzenetére
Bontott alkatrész: valamelyik Golf 4/Bora csoportban "Laura Demjén" néven hirdető személytől vettünk pár dolgot, eddig korrekt. Új alkatrész: egy bizonyos titkolózó topiklakótól , illetve ebay vagy aliexpress (főként utóbbi). Ha ez reklám, törölhető
Csak a közvetlenhaszonszerzési cél miatti tilos (aláírásban az sem).
[ Módosította: Qru ]
-
Gyula84
veterán
válasz MunezXBK #121062 üzenetére
ja hát arra gondoltam aláírok egyet azt haza küldöm tesóm meg elpasszolja a kocsit vagy ez így nem járható?
(#121065) bitpork
anyakönyvire kellett ezelőtt apostille azt Pesten kaptam de azért akárki elmehetett[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gyula84 #121103 üzenetére
Járható de nem szabályos. Támadható lesz így és a bíróság (ha odáig fajul a dolog) semmisnek nyilváníthatja a szerződést. Szóval nem ajánlom.
Pl a mandró pár hét használat után rájön még sem kell neki ez a verda. Akkor mivel érvénytelen a szerződés a szerződéskötés előtti állapotot kell visszaállítani. Tehát vissza kell adnod a lóvét neki ő meg vissza adja a kitudja akkor már milyen állapotban lévő autót...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
molnarpeter
nagyúr
Tuning: Darkside-ékkal van tapasztalatotok, rendelt már valaki közülünk?
-
lenko
aktív tag
válasz tresh #121110 üzenetére
Otthoni szerelőm javaslatára igen azt vettem. Kicsit jobban dobol, de már hozzászoktam.
Összességében jobb így.(#121102) molnarpeter Én is vettem tőle, igaz csak 1 műanyag darabot, azt a tároló rekeszt középre, mert a gyári rádiót+külön 1 DIN-es cd lejátszót a legelső alkalommal kihajítottam.( Na jó eladtam, egész korrekt áron 15e-ért vitték el a 2-t, persze új állapotban voltak)
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
-
molnarpeter
nagyúr
-
válasz molnarpeter #121114 üzenetére
Tényleg sokat segít ha a rugózatlan tömeg rázkódása közvetlenül a bódéra tevődik Utána meg megy a csodálkozás ha nyüszög a kocsi a padkára állás közben v lóg az ajtó.
MOD
(#121115) tomcsi23: tata, lehet viccnek szánod, de az állóhullám és a rezgések nem vicc ám
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tresh
veterán
válasz bitpork #121113 üzenetére
Röviden veszít a komfortból cserébe picit feszesebb lesz, keményebb a futómű és picit kezesebb. Nem lesz sose egy TT a G4 ez tény. De pl havernak a G4 GTi alatt is az volt, Leon 1.8T alá is az ment. Legutóbb egy mezei egyes oktáv alá tettem és a tulajnak tetszett. Azóta elment vele vagy 35ezret (taxi) és még mindig nem halt ki mint a gyári lágyabb a jó magyar utakon. Ízlések is pofonok ezzel nem változtatod a futóművet geometriailag (mint pl amikor porig ültetik stb stb) ami gyilokja a gumit és minden mást. Normál használat mellet is simán jó szerintem.
szerk: nem mellesleg ezeken a pesti utakon én jobban szeretem ha keményebb, feszesebb a futómű. 2 év után meg úgy is lehal valami benne.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #121116 üzenetére
Lassan itt is cserés lesz, de valószínű a gyári puhább megy majd bele, 15" kerék+SDI legalább kényelmes legyen Beltérben sem hiányzik egy újabb nyekergő műanyag. Ha padkára állásnál nem is, de földúton néha hallani a gumikédereket, bizony kéne már egy kis glicerin rájuk.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz molnarpeter #121121 üzenetére
Az SDI a kemény szilent nélkül is letöri az ajtózsanért.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Már csak 10-et kell aludni.
(#121130) bitpork 15 millió nincs, de sok a custom fosh.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mágus2 #121128 üzenetére
Az egy dolog h a rendes erőelnyelés hiányában mindent szíjjebsz a futóműben, de az egész bódéra átviszi a remegést ami meg ugye nem egészséges.
Elhiszem h tartósabb funkciójában, de milyen áron? Tehát megint csak ott vagyunk, hogy a mérnökök nem ok nélkül azt tervezték amit. Csak a magyar fillérbszó mentalitás megint ott van ahol, és foscha telibe a gyár munkáját. Nem is értem , hogy miért nincs kicsiny országunkból kiindulva (mert most már látom h nem csak a10 millió15 millió gazdasági szakértő/politikai szakértő/szociológus országa vagyunk de az autóipari mérnököké is) minden embernek saját tervezésű és gyártású autójaNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lenko
aktív tag
válasz bitpork #121130 üzenetére
" erőelnyelés hiányában "
Azért ez nem egy powerflex műanyag szilent, nem kell annyira drasztikusan venni ezt a témát.
Ugyanolyan gumiból van az egyik pár, csak tömör.Egyébként a szerelőm azért ajánlotta ezt a TT-t, mert kigyorsításkor nem terpeszt szét ezzel a kerék.
Tényleg stabilabban van az úton, egy teligázas gyorsításnál 1-es be vagy akár 2-be.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
-
lenko
aktív tag
válasz bitpork #121132 üzenetére
Amennyit én járok a belvárosban, nem hinném, hogy probléma lesz ebből.
Ha járok is mindig csak ugyanarra. Pl. M3 bevezető utána 1-es villamos vonala Rákóczi hídon át.
Sineken max. 40el megyek át, de akkor is felezővonalon, mert ott nincs megsüllyedve.
Legtöbben átrongyolnak a megsüllyedt részen 60-70-el, de az ő dolguk pont lesz*rom. Ezen a szakaszon csak az aknafedőket kell kerülgetni.Az embereknek fáj az igazság!
-
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok VAG-os Urak,
kérdezném tőletek, hogy facelift octavia 2-t melyik motorral érdemes nézni? 1.6 crtdi és 1.4 tsi a legtöbb, amit találok. Rengeteg volt flottás autót találtam nem meglepő módon, itt a Duna Autónál a 3kerben van most 3 darab 1.6. cr is azonos felszereltség, eltérő futásteljesítmény, 2012-esek, ránézésre egyben vannak a 200k feletti futás ellenére.
Ami alternatíva még és nagyjából azonos árban be tudnám szerezni (ugyan külföldi behozatallal) az a seat exeo 2.0 crtdi és vw golf VI. 1.6 crtdi, mindkettő kombi. Árban 2-2.5 milla között nézelődök.
Köszönöm, ha tudtok szolgálni tanáccsalBalázs
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz freaghill #121140 üzenetére
Jólvan hagyad márrr neki terepenjárója van!! Ő neki a Padka sima út ő az árkokat számolja...
Viccet félre téve tesóm is hogy nemrég lecserélte az ML-t egy 530-ra az volt a legnagyob baja hogy basszus igen csak hozzá volt szokva hogy az ML-el kb oda állt fel ahova csak akart.. az M-pacek a BMWn meg a csiga hátán is felakad ...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Tegnap reggel indítottam be a gépet,( Vw Passat 2002 96kw AVF) aztán arra figyelmeztetett a comp, hogy töltsek rá hűtővizet, volt nálam deszt. víz, pótoltam a hiányzott mennyiséget, de felvetődött bennem a kérdés, hogy lehet e ennek valami köze a klíma használatához? Mivel most a jobb időkben klímázok és csak most fordult ilyen velem elő. Eddig októbertől májusig nem volt ilyen problémám vele, nem csökkent a szint. -
Brumi˘
addikt
Urak, tudja valaki hogy a 2007-es 5-ös golfban lévő 90 lovas BXF motorkódú motort is érinti a BXE féle hajtókarcsapágy probléma?
-
-
outsiders
aktív tag
válasz bitpork #121139 üzenetére
Köszönöm, akkor kerülöm az 1.6 crtdi-t.... Milyen motort ajánlasz/ajánlotok akkor? 1.9 pdtdi vagy 1.4 tsi sima octavia 2-vel vagy golf V-el? Exeo 2.0 crtdi-vel? Ötös golfról sok jót nem olvastam, az lehet még a pdtdi-vel...
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
gzbotii
nagyúr
G4, 1.9 TDI 110LE
Mennyi lesz egy kettős tömegű? Azt hiszem s véget járja. Ölöm é bódottáMásik, 2x700 km, 60% pálya, mennyire tisztul ki egy jo kleklekle dízel?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest