- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Saccco
nagyúr
válasz bitpork #121307 üzenetére
Remélem a Unix-nak nem adtak el Castrol Edge matricást.
Utálat, hogy semmi konkrétum nincs az ilyen cikkekben.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Totti6
újonc
2000-es SEAT Leonba nem tudjuk az AURa rádióval elfogadtatni a kódot.Mi lehet a hibája?Már kipróbáltuk,hogy 1 órát állt,de nem indult el.
-
-
hdman
őstag
válasz atos19881101 #121312 üzenetére
Nálam nemrég volt egr, map és maf szenzor tisztítás. Hát volt ganyéééé
Sopron city :)
-
kk831228
addikt
válasz atos19881101 #121312 üzenetére
Mennyi idő ez kb. ?? Nekem se ártana egy ilyen művelet...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
molnarpeter
nagyúr
Van konszernen belül olyan hátsó ablaktörlő motor, ami nem hajlamos ablakmosó folyadékot elengedni? Golf 4-nél a középre célzó spriccni műanyag csöve törik ugyebár,. Ahogy nézem, A4 B7/Q5/A3 8P belemenne, ott két fuvi van és forognak alapból, de ott is olvastam a szerkezeten belül megjelenő löttyről, illetve a máanyag test megolvadásáról, a működtető füst távozásával egyetemben. Esetleg inkább csak ne gondoljam túl az ügyet, néha használni kell és nem kéne baja legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
kk831228
addikt
válasz atos19881101 #121319 üzenetére
Ez csak takarítáa??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Előzmények
Új kérdésem van. Csak az elégtelen hűtés lehet gond? A gond ugye mindkétszer úgy kezdődött, hogy forr a víz: lecsavartam a kupakot, a forró víz kifutott, és ezután panaszkodott hiányra... Miután utántöltöttem tulajdonképpen alig fogyott. Nem lehet, hogy csak ami kifutott illetve a túlfolyón kiengedett vizet hiányolta? Az ok így "csak" a hűtés elégtelensége és nem hengerfej... Mi a véleményetek erről az okfejtésről? Hogyan lehet ellenőrizni? Mi miatt lehet kevés a hűtés?
Illetve még egy furcsaságra felfigyeltem: Gyújtást ráadom, és olyan hangot hallok, mintha szívószállal szürcsölném a pohár alján levő folyadékot. Ez mi lehet? Motor nem jár, csak a gyújtás megy rá.[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-
vasi89
addikt
Hello!
Napi használatra keresek autót város és pálya egyformán előfordul nálunk. Havi 600km pálya és kb 150-200 város szóval azért nem rengeteg. Konkrétan 1.4 vagy 1.6os seat cordoba a kiszemelt. 1999-2002 közötti. a keret olyan 500-550, de ezem keret között azért találni már szép számmal. Mire érdemes figyelni ezeknél az autóknál? Motornak vannak buktatói, vezérlés csere mennyi km-enként esedékes? Tipikus helyet ahol rohadnak, rozsdásodnak? Valami jó tanács? Jelenlegi autómnak láncos a motorja így kicsit tartok a szíjas motortól de mindenképp valami olcsóbb rohangálós autó kell, főleg ide pestre, nem akarom folyton nézni van e újabb karc rajta de nyílván egy rozsdakupacot sem akarok venni, egy autó felújításában már benne vagyok így nem kell még 1 felújítanod emiatt jutottam a cordobahoz, egész jónak tűnnek. Jól tudom hogy azért nagyon sokban egyezik a hasonló évjáratú VW Polo-val?
-
veterán
válasz Kalandor #121322 üzenetére
Olajat ők adták? Nem bosszantásból: pollenszűrő nélküli olajcserére, márkaszerviztől kaptam ajánlatot úgy is, hogy ők adják az olajat, így 43 500 Ft lett volna. 4 év feletti autókra kb. 20%-ot engednek.
Annyi a titka, hogy nem Budapesten kell szervizeltetni, én egészen a távoli Érdig utaztam.
Az index fórumban ez a Donimotors elég magabiztosan osztja az észt, nagy cimbik lehetnek a novothautóval.
-
-
válasz focvis #121336 üzenetére
Tess.Azt azért nem vitathatod el tőle-tőlük h értenek ahhoz amit csinálnak. Szerintem az arcz mérete már valahol egy védekezés is , mert -ahogy itt a ph-n is látszik- mindenki mindent tudni akar, mer'majd Ő, fizetni nem akar/tud és mégis kell a know-how.
Nem védem őket! Ugyanakkor ha én szolgáltatást nyújtok és sokan macerálnak kacsingatva h nudge-nudge, akkor valószínűleg belőlem is kibukik az állat.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Kalandor #121339 üzenetére
az évjárat tesó golf, leon bora és octik is rendszeresen mutatják a hátsó zárak becsukott állapotban történő beragadásának hibáját. Lehet hogy megnézték és még a tiédben nem volt cserélve. Vagy volt egy intermittent
probléma (ami jelezheti a közelgő szopókát) amit ugye vagnál úgy ellenőrzünk le komolyságát illetően, hogy törlünk és ha visszagyön akkor javítjuk.
Különben 100€ körül van / darab a zár.(#121340) pocokxx: volt rajta légtelenítés? (bocsánat hogy ilyen triviális marhaságokat kérdezek, de valahogy nem tudom elhinni a hengerfejet - és lehet h tévedek)
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
FoBCRaistlin
őstag
Sz@ros Ibizán: olaj, olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, gázolajszűrő, váltóolaj csere... 39K
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz bitpork #121341 üzenetére
Jó a kérdés, nem tudom. Hőgomba, meg a cső háznál lett cserélve. Lehet tényleg az lenne a gond? Meg tudom csinálni itthon?
(#121342) FoBCRaistlin
A Sharanon is 36k volt, lég- és pollenszűrő nélkül.[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kk831228
addikt
válasz atos19881101 #121344 üzenetére
Jobb lett??
-
veterán
válasz bitpork #121337 üzenetére
Köszönöm Uram!
Nem a szaktudással van a gond, PH-ról már rég kitiltották volna őket örökre és jogosan. Index fórumon mehet az önfényezés , reklám..
Csak teszt jelleggel próbálkozom droidról:iPadre letölteni sem tudom gif-kent.
Működik! 😉 Nagy a boldogság!
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #121342 üzenetére
SDI-nél anyag 20k körül (+-500, pollenszűrő szenes), munka 7k(+-2k, nem egyszerre történtek). Váltóolaj márkaszervizből. Vidéki szerelő, MOL motorolaj, szűrők voltak csak Unix-félék olajjal együtt rendelve
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz molnarpeter #121348 üzenetére
Én meg 5000-ért szoktam tankolni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...