- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
j.bravo #82058 üzenetére
Én már azt sem tudom mit honnan szereztem, de mivel a Netflix az tök menő, így egyértelmű, hogy nem nekem való (:- Ebben a hónapban mondom le a HBO meg egyéb extra előfizuim, aztán úgy érzem, hogy nincs tovább. Tékasztorik 2est valami online platformon vettem meg, de fogalmam sincs, hogy merre (legalább szar volt).
Most pld. erre a válogatásra gyúrok a következő unalmas időszakokban:
UPC-n néha ezt-azt megnéztünk a médiatártékából, aztán mióta Voda lett és elkurvult minden is, onnan kimenekültünk. Idehaza vannak haveroktól beszerzett szedett-vedett filmek, azt kopasztom folyamatosan, hogy legyen helyem. El leszek egy darabig. Háttérben sokszor csak koncertek meg hasonlók mennek, néha kitolom YTról, szóval passz, lehet nem engem kellene kérdezni, mert rendben vagyok itt a kis mikrovilágomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest