- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #57244 üzenetére
Állványt nagybőröndbe ami megy a gép hasába, összes többit kézipoggyászba. Itt-ott szeretik kipakoltatni az egész fotóstáskát, pl anno Korfuról hazafele rám szóltak tegyek ki mindent hátizsákból a poros kosárba. Mondtam, hogy az egész tatyó csak fotós cuccal van tele, erre jött valami vezető csajszi, bele nézett tatyóba és tovább engedett.
Elektromos kütyüket felszállás alatt, valamint a személyzet "bemutatója" közben ki szokták kapcsoltatni, de út közben nekem még senki nem szólt miatta. Volt, hogy vittem a kis Sj4000-et és tartottam kézzel ablakban, amiatt sem szóltak. Állványt nyilván nem fogsz a gép közepén felállítani.
Szerk.:
Én a szárny közelébe szeretek ülni, valamint ha olyan napszakban indulsz, érdemes megválasztani melyik oldalra... mi pl volt, hogy hajnalban indultunk és a napfelkeltét a gépről néztük, de ha tudod merre fog felszállás után fordulni a gép akkor is jó lenézni városra stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest