Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nade backdoor royallal?

De egyébként 20BB-vel nem tolok egy all-int UTG emelőre AJo-val, hanem simán eldobom...
-
-=Jam=-
addikt
Ezt a potot előbb sikerült behúznom, nem kicsit örültem neki

Bár kicsit veszélyes volt 2színű boardon slowplayelni 2 ellenfél ellen, de mondom most vagy nagyot nyerek vagy nagyot bukok, de megpróbálom... -
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Igen pont most olvasom

-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Grat!
Az első hely milyen versenyen sikerült?
-
-=Jam=-
addikt
Most volt a Cake-en 5 zsetonért egy 250k garantált satellite, amin sikerült is a top20-ban végezni, úgyhogy szept 28-án szorítsatok

Azt nem tudjátok, hogy a Cake-en ha jövőhéten is bejutnék erről a sat-ról, akkor megkapom cashben a belépő árát, vagy esetleg adnak ticketet az októberi 250k-s versenyre?
-
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
A példában amit írtál, a TT-vel ilyenkor én csak set value miatt adok meg, ha nem jön le, akkor minden emelésre dobok floppon, még ilyen alacsony lapoknál is... Jó estben is két magasabb lapja van mint neked. 5$-od van bent felesleges itt a maradék 20-at is feláldozni, lesz ennél jobb helyzet is a duplázásra... Egyébként a legtöbb esetben ilyenkor JJ-AA lesz az ellenfélnél, csak idiótán játsza meg, mert rossz játékos...
Statod alapján valahova a TAG és LAG játékosok közé raknálak...
Ami nekem nem tetszik az az, hogy a VPIP és a PFR között nagy a különbség, sokszor coldcallolsz, ami nem túl jó játék főleg ha SH-n játszol... Én is így játszottam, mint Te kb, de nemrég kicsit agresszívebb lettem preflop, többet 3-betelek, illetve nem nagyon callozok pozicíón kívűl... eddig bejött. -
-=Jam=-
addikt
Pont akkor a legfontosabb emelni ha sok limper volt, mert a KQ, Ax szerű lapokat még preflop ki kell űzni a potból, úgyanis a JJ egy multiway potban nem fogja túlélni a riverig az egyszer biztos... És ha nem Te voltál a preflop aggresszor nem fognak hinni az emelésednek...
-
-=Jam=-
addikt
JJ-vel és QQ-val limpelni még koraiból is iszonyú nagy hiba sztem...
Ha csak limpelsz rengeteg lapnak megadod az esélyt a megadásra és 4-5 ellenfél ellen ezekkel a lapokkal életveszélyes játszani... Azért kell emelni, hogy a határérték kezeket már preflop kizárjuk a játékból, illetve, hogy mi legyünk az agresszorok, mert egy cbettel simán lehet vinni a potot egy A vagy K magas boardon is...És ami még fontos, hogyha limpelsz vele, és mondjuk kapsz egy settet, nem fogsz tudni all-in kerülni, mert baromi alacsonyan van a pot floppon.
JJ és QQ limpelve hosszútávon sztem akár -EV-s is lehet... egyszerűen túl sokszor fogja túlhúzni suited connector, AXs, kisebb pár ugye amikkel simán meg lehet adni a banki esélyek miatt ha páran limpelnek előtted.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én lehet megyek!
Még nem döntöttem el, függ a heti játékom eredményességétől 
-
-=Jam=-
addikt
Tegnap Cake-en 50k garantált 59/518 160$
Partyn 10k garantált 3/984 350$A Cake-en kicsit bosszantó volt a kiesésem...
Új asztalhoz ültettek és 5 kör úgy ment le, hogy az egyik srác emelt a többiek dobtak...
6. leosztásnál AJo-t kaptam amikor is a srác ismét csak emelt, én meg 10BB stack-kel rátoltam az all-int mondom úgyis dobni fog, de persze pont akkor villantott egy AA-t...
Ha nem Ő emelt volna simán dobom, de így nem igazán hittem el neki, hogy jobb lapja van mint nekem. -
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
Esetleg itt nézz szét ha rakeback érdekel, itt rengeteg plsu bonus is van.
http://www.raketherake.com/?refer=RTR32439
Ha ezen a linken keresztül regelsz valamelyik terembe, akkor én leszek a toborzób, ebből nekem annyi előnyöm lenne, hogy az általad termelt rakebacknek a 2%-át megkapom én is. (Nem a tiedből vonják le.)
Persze nem kötelező alám regisztrálni, de ha megteszed azt megköszönöm. -
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sokat lopott az arc, azért néztem floppot...
Visszaemeléshez azért gyengének éreztem.
Egyébként AK volt nála, mert a szöveges HH-ban benne van, szerencsém, hogy nem jól játszotta, floppon simán rá kellett volna tolnia, akkor esetleg eldobom. De hát így jár, aki sokat akar nyerni
-
-=Jam=-
addikt
Mi a véleményetek az alábbi hand megjátszásáról?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen azt próbáltam, de szarul konvertálja át

-
-=Jam=-
addikt
Cake Poker handeket nem lehet valamiféle trackerbe beolvastatni, mert kiváncsi lennék, hogy az AA és KK mennyire minuszos...

-
-=Jam=-
addikt
De olyan lapok ellen vesztek, hogy hihetetlen...
47o
T7o
92o
KTo
23sKK vs AA is ma volt 3szor...
FR vagy SH-t játszol??
-
-=Jam=-
addikt
Aki Cake Pokeren játszik az, hogy bírja ezt a mocsok termet???
Csak ma 200$-t buktam NL20 QQ,KK,AA lapokkal...
Képtelenség itt ezekkel a lapokkal nyerni, eleve gyanúsan sokszor jön nagy pár... -
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Muszáj voltam tologatni, mert az első hely volt a célom, és 6-7 BB-vel még volt fold equitym. De egyébként pont jó lapokat kaptam, pont amit calloztak az volt egy gyenge Q9s, de azt meg bemákoltam
Utána egyből KK dupla... majd jött a végzetes 99 vs 44 és jött a 4es... Igazából még most is filózok rajta, hogy jó döntés volt-e megadni az all-int, de annyiszor tolta be, hogy úgy éreztem jobb vagyok a range ellen... Jobb is voltam bőven egészen a flop első lapjáig... 
-
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondd, hogy nem Te voltál a kopi44??

-
-=Jam=-
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Paradise magyar freerollon szoktak lenni értelmes emberek...
Múltkor gyerek limpel AA-al, nagyvakról elcheckolom, floppon 2 párom lett, amit ki is fizettet, aztán írta a chatbe, hogy "Kurva anyád te paraszt" lol... Nem is értem mit gondolt, majd eldobom a nagyvakot el limpelésre?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szted a hívás nagysága határozza meg, hogy donkbet-e?
Úgylátszik ti nem vagytok tisztában a donbet fogalmával...
Hero a preflop aggresszor, aztán villain oop megad, majd floppon első beszélőként belenyit az a donkbet, független az emelés nagyságától.Ez inkább grass-nak szólt, mert Ő kérdezte hol látok donkbetet...
Csak a Te hozzászólásodat se értem, hogy mitől ne lenne ez donkbet Uzsi
-
-=Jam=-
addikt
Én se hiszem el soha, de azért ilyenkor próbálok olcsón bemutatást látni, hogy a lehető legkevesebbet bukjam, ha mégis bejött az ellenfélnek. Nem az ilyen kezekkel szeretnék nagy potokért játszani, arra ott vannak a monsterek (set, sor, flush...). Persze nyilván mindenkinek más a stílusa, ezért szép ez a játék

-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
És ha jön a check/raise, akkor mit csinálsz?
Könnyen lehet, hogy a jobb lapot fogod eldobni.
Sztem sokkal okosabb itt egy check behind, és river call. -
-=Jam=-
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Egyébként ennél a handnél a turn check teljesen rendben van, nincs túl erős kezünk, alacsonyan kell tartani a potot, és olcsón showdownt kell nézni. Úgyhogy nem értem miért kéne itt turnnél nyitni, milyen laptól vártok értéket, ami megad és vezetünk ellene??
Jó persze ezen a limiten könnyen lehet, hogy jók vagyunk...
-
-=Jam=-
addikt
Esetleg így:
Party Poker, $0.02/$0.05 NL Hold'em Cash Game, 9 Players
[url=http://www.leggopoker.com]LeggoPoker.com[/url] - [url=http://www.leggopoker.com/hh]Hand History Converter[/url]SB: $4.97
BB: $4.84
UTG: $7.70
UTG+1: $6.37
UTG+2: $4.50
Hero (MP1): $4.49
MP2: $6.88
CO: $3.49
BTN: $1.56Pre-Flop: A
K
dealt to Hero (MP1)
UTG folds, UTG+1 calls $0.04, UTG+2 calls $0.04, [color=red]Hero raises to $0.12[/color], MP2 folds, CO calls $0.12, 3 folds, UTG+1 calls $0.08, UTG+2 calls $0.08Flop: ($0.54) 2
6
K
(4 Players)
UTG+1 checks, UTG+2 checks, [color=red]Hero bets $0.40[/color], CO folds, UTG+1 calls $0.40, UTG+2 foldsTurn: ($1.34) 4
(2 Players)
UTG+1 checks, Hero checksRiver: ($1.34) 6
(2 Players)
[color=red]UTG+1 bets $1[/color], Hero calls $1Results: $3.34 Pot ($0.16 Rake)
UTG+1 showed K
5
(two pairs, Kings and Sixes) and LOST (-$1.52 NET)
Hero showed A
K
(two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker) and WON $3.18 (+$1.66 NET)Mondjuk így sokat kell rajta szerkeszteni, mert a PH!-n másképp kell képet berakni, mint ahogy a konverter átalakítja, úgyhogy a pokerhand.org a legtutibb

-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez tényleg hülye kérdés!!
Ott nincs, mivel nem kell várni több asztalra
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem kell regelni, csak várj egy 10-20 mp-et és megjelenik a download link

-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ehh, sztem Te valami más oldalt néztél... Rengeteg nagyobb limites videó is van. Egyébként sztem a PS egy elég jó oldal, nem tudom mi bajotok van vele.
-
-=Jam=-
addikt
Az a Jam vagyok igen, és háromszor voltam top10-ben, csak egyikről nem volt hír.
Vaklopásnál teljesen változó, hogy mennyit emelek, 3BB és all in között általában
Igazából ez az emelés is jó lett volna ha nincs limper, de így nagy a valószínűsége, hogy többen fogtok floppot nézni, és nem maradsz 1 ellenfél ellen floppon. Közepes suited connector, kis- és közepes pár is le fogja callozni ezt még hátulról illetve nagyvakról, ezért emelnék én többet ebben a helyzetben, hogy őket kizárjam mindenképp. Sokszor buktam ász párral mikor hasonlóan játszottam meg, és azóta inkább nyerek 3-4 nagyvakot preflop, minthogy elbukjam a teljes stackem.Egyébként tényleg nem okoskodni szeretnék, ez csupán az én véleményem. Messze vagyok még ettól, hogy jó játékos legyek, de rengeteg kezet visszanézek, amiről játék közben azt gondoltam, hogy lemákoltak, nem volt szerencsém...stb, de ezeknek a 80% legalább a saját hibámnak volt köszönhető.
-
-=Jam=-
addikt
Bocs nem reraise, csak raise.

Az, hogy SNG teljesen mind1 egy AA-al ilyet gyengét emelni butaság... Inkább vigyem el a 2,5 BB-t, minthogy rámjavuljanak a floppon és bukjam a teljes stackem... Egyébként én is SNG-zek és tornákat nyomok... nem egyszer voltam már top10ben 1000+ résztvevős versenyen, úgyhogy van némi tapasztalatom.
SLYM: Tudom, hogy Te nem mondtad, hogy lemákoltak, de sokan szokták ilyen helyzetben azt hinni, hogy lemákolás volt, azért hoztam fel épp nálad... Holott én még mindig azt mondom, hogy ez hibás játék, egy normális játékos el fogja dobni a 6os párt egy 4-5 BB emelésre.
-
-=Jam=-
addikt
Hát ez a preflop raise mi volt?
1 limper után 5 BB-t emelj legalább, tehát jelen esetben 600-at a 300 helyett... Egy ilyen reraise-re easy call bármilyen pockettel a set value miatt... Úgyhogy ezt nem lemákolásnak kell nevezni, hanem rossz játéknak. Egyébként az esetek 90%-ban amit az emberek lemákolásnak gondolnak, a rossz emelés miatt következik be... Nyilván vannak idióta calling station-ök és maniacok akik ellen nem tudsz mit tenni, de azért az ritka. -
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, de rájöttem, hogy nem az ellene játszó ellenfélre gondolt, hanem concret_hp esetére

-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom egy kérdés miért okoskodás, de mind1 hagyjuk, nem szeretnék ilyen kis semmiségen vitatkozni...

Gambit: Ok, rendben köszi, mostmár tudni fogom

-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Mielőtt le iqhuszározol talán olvasd végig a hsz-t, sztem én én normális hangnemben kérdztem meg ezt:
"Bár végülis az A is kellett a legjobb 5 lapba, de nem csak az számít ami effektív a pókerhez kell?"
Mivel soha nem volt bad beat-em, így nem tudom 100%-ig, hogy hogyan is értik, hogy mindkét lapot fel kell használni... Mert nekem logikusabbnak tűnne, hogy magához a kész kézhez kell mind2, és a kicker ilyenkor nem számít bele.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Bocs, hogy beleszólók, de nem használtad mind2 lapod eleve, szal már nem lett volna sehol bad beat jackpotos ez a leosztás, másrészt általában 8-as vagy nagyobb póker a minimum, amivel ki kell kapni!
Bár végülis az A is kellett a legjobb 5 lapba, de nem csak az számít ami effektív a pókerhez kell?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Olyanokat én is szoktam játszani, tegnap pont a 11. helyen estem ki egy AQs vs JJ csatában
Múltkor második helyet sikerült megcsípnem. -
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Januárban nem értem el egyik szintet se sajnos, mert annyit nem tudtam játszani. Este megnézem jobban, de tegnap nem tűnt fel, hogy lenne bonus.
concret: FT-n is van shootout? Olyan mint a Partyn? Vagy a 3+0.30$ knockout 90 fős SNG-re gondolsz?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én sem kaptam FT-n semmilyen bónuszt vagy 25$-t
Pedig elég sokat játszok ott. -
-=Jam=-
addikt
Sziasztok!
Nem tudom ismeritek-e az YPC-t, ahol ingyen adnak több pókerterembe is 50$ kezdőtőkét? Itt találtok egy leírást, hogy lehet regisztrálni, és kikérni a kezdőtőkét: [link]
Én tegnap kaptam meg a Full Tilt pókerre az 50$-t, úgyhogy tuti a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest