Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent
    aktív tag

Ja, még mindíg 10BB-s SS-t játszom ongame-en. Megyeget, de óriási a volatilitás. NL50-en tolom 5$-al, 6-8 asztalon. Mindennapos az egy session (1-2 óra) alatti 25-35$ plusz vagy minusz. Amennyire látom, és elemzem (PT, PokerEV) jól csinálom, de szerencsém az nincsen. Így tudok kb. egálban, vagy kis nyereségben lenni. Még mindíg igaz az, hogy a pluszosan betolt allinjeim nagy része elvérzik, viszont ha hátrányból indulok, valahogy szinte sosem kedvez az rng. Tegnap és ma, 1500 hand alatt Sklansky bucks-ból összeszedtem 120$-t, valójában -20$-ban vagyok. 53-19 a pluszos-minuszos allinek száma. A 19 minuszosból 4 mégis nyert a végén, az 53 pluszosból 19 veszített. Nem nagyon vagyok boldog.
    Éppen emiatt nem ajánlanám ezt a játékot nem bőségesen elegendő bankrollal. Én úgy fogom fel, hogy NL5-ön (5-ön, nem 50-en!!) grindolok, hatalmas bankrollal. Unalmas, de még ilyen szopószériában is jól fizet. NL5-höz képest. És termeli a rake-et a bónuszhoz.
    De állndóan látok SS-eket az asztalomnál, akik rettenetesen játszanak. KQ-val allin mennek középről, vagy ami még rosszabb esetleg egy korai emelés után. Hogy ők hogy állhatnak, azt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák