Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz viharhozo #2057 üzenetére

Megmondom őszintén én magam se tudom. Mostanában jött rám újra, hogy el kellene ismét kezdeni online pokerezni, a hónapban már nem lett volna elég cashem hogy tegyek fel, így gondoltam nyomok párat... Viszont rohadt idegesítő, hogy a mezőny nagy része simán verhető ilyen szinten, utána meg persze valami szokásos baromságukkal ki is ejtenek...

Jövő hónapban akarok felutalni, csak még nem tudom hogy hova. A probléma még az, hogy értelmesebb összegem ekkor se lesz rá, csak kb. 20k. Lehet hogy megpróbálom megismételni a kevesebb mint 100$-ból több mint 1000 műveletet ismét, de nl10-re nagyon nincs kedvem leülni játszani, így lehet hogy még el fog tolódni a dolog (100k-m meg belátható időn belül nem lesz csak pókerre, pedig annyi kellene, hogy nl25-ön kényelmesen el lehesen játszogatni, és ne viseljen meg egy pár beülős bukószéria).

De az biztos hogy nem a b2b-re, annyira irreális és irritáló rng-t még nem láttam sehol (habár vannak csábító ajánlataik, de hosszútávon szvsz szopás), mint ott, akkor már inkább boss lesz belőle.
    Esetleg absolutetal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák