Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Megmondom őszintén én magam se tudom. Mostanában jött rám újra, hogy el kellene ismét kezdeni online pokerezni, a hónapban már nem lett volna elég cashem hogy tegyek fel, így gondoltam nyomok párat... Viszont rohadt idegesítő, hogy a mezőny nagy része simán verhető ilyen szinten, utána meg persze valami szokásos baromságukkal ki is ejtenek...
Jövő hónapban akarok felutalni, csak még nem tudom hogy hova. A probléma még az, hogy értelmesebb összegem ekkor se lesz rá, csak kb. 20k. Lehet hogy megpróbálom megismételni a kevesebb mint 100$-ból több mint 1000 műveletet ismét, de nl10-re nagyon nincs kedvem leülni játszani, így lehet hogy még el fog tolódni a dolog (100k-m meg belátható időn belül nem lesz csak pókerre, pedig annyi kellene, hogy nl25-ön kényelmesen el lehesen játszogatni, és ne viseljen meg egy pár beülős bukószéria).
De az biztos hogy nem a b2b-re, annyira irreális és irritáló rng-t még nem láttam sehol (habár vannak csábító ajánlataik, de hosszútávon szvsz szopás), mint ott, akkor már inkább boss lesz belőle.
Esetleg absolutetal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest