- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Most beszéltem velük, tehát a helyzet:
Két egyforma pálya van. Az egyik földszint a másik emelet, de az öltözők és zuhanyzó (ha van rá igény) az emeleten van, így arra gondoltam az lenne a kényelmesebb.Jelenleg Dec. 21. szombat délutánra minden hely szabad.
Fél órát sajnos addig nem tudnak adni míg nem látják azt, hhogy vagy nem fog betelni és belefér, vagy valaki más is kérné így és kijönne egészre, mert a bevétel az bevétel és ilyen távlatból fél óra kiesést sem akarnak.A foglalást lemondani vagy módosítani a kijelölt napot megelőző 72 óráig lehet, különben a pénz az övék ha megyünk ha nem.
Szerintem az alapján amit írtatok 3 és 6 óra közötti sávban lenne legjobb kijelölni azt a két órát.
Én két embert hoznék ha nem gond, bizt ami bizt, de mondjuk két órába még a 15fő azaz 3 csapat is beleférne... Én már most várom a dolgot, szóval örülnék ha csak közülünk eljönne legalább 8 fő.
Ha megfelel legalább az idősáv, és megvannak a fix jelentkezők és egy alap létszám amit a foci megkövetel, akkor akár egy gyors online szavazás hogy mondjuk 3-5 vagy 4-6 és ha megvan az egyikre a többség akkor hívom is őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Chrome
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- További aktív témák...
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI FPV Fly More Combo drón
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest