- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monster95
tag
válasz
Don.Corleone #6725 üzenetére
Sajnos darts egyesület nekem sincs a környéken.És végig néztem korábban Székely Pál összes oktató videóját és rengeteget tanultam belőle.Nagyon jól elmagyarázza a dolgokat úgy hogy kezdőként is felfogtam belőle nagyon sokat.És edzéstervet is sokkal könnyeb volt így kialakítanim.Mási ok ami végett nehezkes lenne darts egyesületbe járnim mivel napi 13 órát dolgozom 2 nap munka 2 nap szabad bontásba.Szóval így még néha a napi gyakorlás is nehézkes.Épp most fogok edzeni egy 30-40
percet mivel most van időm csak.Sajnos többet nem tudok ilyenkor szánni rá,de legalább nyilat fogok a kezembe és cseppet gyakorlok.Több mint a semmi. -
monster95
tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni.Ma kezdtem el dartsozni otthon.Milyen edzésterv van amivel a legtöbbet fejlődhetnék?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest