- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung U900 - nagyot Soul?
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Sajnos nagyon megy lefele és még sztrájkot is fellebegtette pár játékos elvileg.
Ha ennyire nincs pénz akkor hogy-hogy az O2-ben rendezik?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Ricsard001
csendes tag
-
BBéci
legenda
Fogalmam sincs, most hallok erről először..
Sosem jutott eszembe, hogy Gerwen valaha váltana. Irtó nagy pénzről lehet szó, valamint óriási veszteség az XQ-nak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Rémes az a fickó, ordít, mint a fába szorult féreg, nem lehet miatta hallani Russ Brayt. Folyton egyenlőrét mond egyelőre helyett, Klászen helyett Klasszent, és még sorolhatnám.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Egyetértek, iszonyatos, borzalmas a magyar kommentár. Ha tehetném levenném, de azt nem lehet megtenni úgy, mint az F1 közvetítésekkel. Vagy némaság, vagy a katasztrofális, öncélú süketelés.
Ezért nagyrészt netes streamet fogok nézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Szőnyeg bevonatú, szamárhátú lapra (ilyesmi) van szerelve a tábla, amibe beleállnak a nyilak, de rémes csattanás kíséretében, ami nagyon zavaró.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
z123456789
addikt
Olyat szeretnék én is.
Mondjuk itt van egy ilyen, nyilakkal. Átszámítva kb 16 000 Ft. Ez megéri? Vagy azok a nyilak nem valami nagy eresztések?Vagy találtam 14 000-ért sima táblát, és hozzá vennék az általad említett FB csoportból.
Oda már amúgy jelentkeztem. De fogalmam sincs, hogy mit kell nézni egy nyílnál. Mondjuk tetszik, ha minél nehezebb, és hosszabb. Azt érzem kényelmesnek. Mit jelent a nem drágán, egy kezdőnek mondjuk mennyit érdemes még a tűkre szánni? Ha esetleg konkrét tippeket tudnál mondani, akár onnan a csoportból, akkor az már adna valami támpontot. Látom, hogy nagyon sokféle van ezek közül is. Gondolom idővel kialakul, ki mivel szeret dobni, de azért mégis, hogy mivel induljak, azzal kapcsolatban fogadnék el ötleteket. -
pprod94
aktív tag
A toll így mennyire megy szét? Jól hangzik, nem szeretem, ha kicsúszik mondjuk, és vissza kell nyomogatni mindig, na de ha megérkezik, rápróbálok!
(#4873) BBéci
Igen, nehezebben fog úgy befurakodni, gondoltam erre is, de volt forgó száram, nagyon utáltam, hogy a vége lötyög.
-
BBéci
legenda
Ien, de ahogy Lajos mondta, így is meglehetősen eredményes és az ő korában szinte lehetetlen ezen változtatni. Ahogy írtam, én is hibáztam, mert sokkal jobban, pontosabban dobtam, ameddig nem erőltettem magamra a kéz kinyújtást. Volt 21 éves dartsos múltam.
-
BBéci
legenda
Ha nem ugyanannyiba, hanem másfélszeresébe kerülne a Blade5, akkor is azt venném és ajánlanám. Két és fél évig használt Harrowsom ingyen sem kell a kutyának sem, olyan állapotban van. 20 hónapos Blade5-öm újszerű, alig látszik rajta a használat. Ugyanannyit dobálok naponta most is, mint 3-4 éve.
-
BBéci
legenda
Fene tudja. De Decker ma dobott 108,9 pontos átlagot, a következő meccsen 85 körülit. Közel 24 pont különbség, tehát akinek egyszer csak 60 jött össze, az esetleg máskor dobhat 85-90 közöttit.
-
madmike
őstag
Engem az a veszély egy jó darabig nem fog fenyegetni, hogy elhasználjam a triplákat
Köszönöm a tippeket, rendelek valahonnan egy blade 5-öt. Aztán kell valami falvédőt kreálnom. A padlót Ti hogy véditek?
Este előkeresem a nyilaimat. 15 éve Koszovóban vettem 1-1 hard illetve soft Harrows készletet. Remélem megvannak valahol.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
BBéci
legenda
Feketén jobban látszanak a kilógó szálak. Viszont fekete triplák nincsenek!
Már írtam, hogy időnként tábla karbantartást tartok, szemöldökcsipesszel egyenként visszatuszkolom a szálakat, ami kintmarad, azt manikűrollóval levágom. A púposodni kezdő részeket ujjheggyel megmasszírozom, ennek hatékonysága 80-90 %-os. Radiátor fölé semmiképpen nem akasztanám a táblát, mert az garantáltan megrövidíti az életét. Ha nincs máshol hely, akkor csak a használat idejére tenném oda, de letakarnám a radiátornak azt a félméteres részét, ami a tábla alatt van. Vagy elzárnám a szelepével a melegvíz útját.Azt tippelem, a mostani táblám meg fogja érni nálam a harmadik évének végét.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Jól mondod, a DC csak versenyre ajánlott! Olyat akartam venni, de akik használtak már néhányat, azok lebeszéltek róla. A forgalmazó üzletében sem ajánlják rendszeres, napi használatra.
-
Geza26
senior tag
Megoldódott a nyl vásárlás problémája. Az Auchanban a Harrows Torpedo nyíl akciósan 5000 Ft volt és úgy döntöttem kezdeni jó lesz és utána meglátom.
26 g-os amit vettem (22 g volt még, de a nehezebbet vettem), amikor próbáltam más nyilakat a nehezebb jobban tetszett elsőre, meglátjuk.De akkor megint aliexpress. Mi a helyzet az ottani szárakkal és tollakkal?
[ Szerkesztve ]
Géza
-
BBéci
legenda
Legalább egy éve nem néztem a Darts Corner árait, most leesett az állam. Legalább 20 %-ot emeltek az összesen. Más beszerzési forrást kell keresni!
-
BBéci
legenda
Kalapálás helyett ajánlom, hogy fektesse dróttal lefelé valami sík felületre, járólapra és először finoman taposson rá. Ha nem lapul le a púp, akkor terhelje egyre jobban, akár ugrálhat rajta.
A Winmau mellékel a táblákhoz használati, karbantartási ajánlásokat, ami a honlapjukon is megtekinthető. Aki ezeket nem olvassa el, vagy nem tartja be, az magára vessen!
Első táblámat 1993-ban vettem - Harrows Eric Bristow Diamond Wire - még ma is kiváló állapotú, mert 1-2 havonta forgattam. Azért van pontosan a hátlapja közepén a tartócsavar, hogy ez könnyedén megtehető legyen. A drótozásról visszapattanó nyilak miatt cseréltem le.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
BBéci
legenda
Target Power 8Zero nyilaim hegye matt és érdes, sokkal nehezebben, nagyobb erővel lehet kihúzni a táblából, mint a tükörsima hegyű Precision Discovery Natural nyilakat. Ezért csakis az utóbbit használom itthon, mert óvom a táblámat. Nem gond, ha néha valamelyik kiesik, mielőtt odaérnék és kihúznám. Ez cirka 100-ból 1-2 esetben fordul elő, de olyankor a dobásban is van hiba.
-
b4zsi-
őstag
Sajnos Medárd közvetítése évről-évre a vállalhatatlan kategóriát súrolja, legalábbis nálam biztosan. Belevág a másik szavába, félmondtatokba beszél össze-vissza, amiknek valamikor se eleje se vége. Mondjuk 1-1 unalmasabb meccsnél néha kapóra jön a sok faszság, amit összehord.
-
BBéci
legenda
Angolul még elmegy, de a visszabrékel szó a magyar nyelv durva megerőszakolása. Nem szabad minden idegen szót, kifejezést szolgai módon lefordítani. Abból születnek az olyan értelmetlenségek, mint a hangfal a német Schallwand-ból.
-
BBéci
legenda
Csak fél órát dobáltam Bullsra,, elképzelhető, hogy a következő órábanmár találkoztam volna ragaccsal. Az sem mindegy, melyik Bulls, amivel én találkoztam, az nem tetszett, nagyon kemény, tömör volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
fehér_ember
addikt
Mivel még soha nem dobtam, ezért azt gondoltam mindegy milyen nyilakat szokok meg.
Ok, ha azt mondjátok hogy a falak közvetítik a becsapódás "hangját", akkor erre kitalálok valamit.
Kezdetnek elég 1x3db. nyíl?
Kicsit visszaolvastam és látom hogy kell még világítás is és valami fizikailag ottlévő lábtámasz is,
A gyári falvédő "karikákba" amúgy beleáll a nyíl vagy lepattan róla?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem éppen könnyen legyőzhető ellenfelek. Tegnap többször elmondták a közvetítés alatt. Kivételesen tévén néztem, szokás szerint borzalmas volt a duma.
Egy példa: reméljük ilyen meccsek lesznek az egész mérkőzésen!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
nem jól tudtam
"Ha a dobóvonalat a játékos átlépi, mielőtt a három dartot eldobta volna, a dobás sorozat
befejezettnek kell tekinteni."
illetve "Ha a játékos dobás közben megérinti a már táblában lévő dart-ot a dobás befejezettnek
minősül."Ez alapján, ha nem dobod el a 3. nyiladat, de odaérsz mielőtt kiesne az szerintem 120 pont, főleg ha belenyomod mielőtt kiesne
"A dartokat kiveheti a táblából a játékos, de csak az után, hogy a találatot a bemondó
bemondta, a beíró beírta."[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Biztosan ez a neve a versenynek? Ha igen, akkor hozzá kell tenni, hogy a Német Darts Szövetség rendezte. Tehát nem PDC és nem BDO.
-
szbalazs96
újonc
Köszönöm szépen! Holnap- ha minden igaz- meg is érkezik a csomag, nagyon kíváncsian várom.
Más, fel vagyok pörögve, nem bírom megállni, hogy ne osszam meg veletek, ledobtam az imént két leget, 501 DO természetesen, az első egy hatkörös volt, 17. nyíllal befejezve, a második szintúgy hatkörös, 18. nyílra, kiszállót mind a kétszer elsőre eltalálva, ez 85-ös átlag!
Természetesen ez az eredmény a játékomat tekintve nem reprezentatív, megesik, hogy csak a duplára elmegy a végén majdnem 5 környi dobás, de most- bizonyára Ti is éreztetek már ilyet- teljesen átszellemültem, szinte nem tudtam hibázni. Bizonyára gyakran dobtok hasonlókat, de nálam ez nagyon nagy szó, már csak azért is, mert ha most nekiállnék egy újabb körnek, sanszos, hogy az 50-es átlag sem lenne meg...Egyébként kint van az új podcast, aki kíváncsi, hallgasson bele, kis személyes hangvételű felvezetés (két verseny kitárgyalása, amiken részt vettünk) után European Tour, majd a megszokott PL van terítéken.
-
BBéci
legenda
De bizony tudja, úgy is beleáll, csak nehezebben törik a szár vége.
(#4338) LendvaiFeri1
Ha alapból olyan volt, akkor azonnal reklamálni kellett volna, mielőtt egyet dobsz vele.(#4337) szbalazs96
Többnyire lyukasztott tollakat használok, de az sem kompromisszum nélküli. Éppen azért, mert túl szorosan rögzül a toll a szárba, ezért amikor két másik közé kellene beékelődnie a nyílnak, inkább kipattan, vagy félre megy. Míg a toll könnyed leválása után simán becsusszan.[ Szerkesztve ]
-
szbalazs96
újonc
"Érdekes" kezdeményezés volt ez az egész...
A grazi torna után lett volna Tamásnak világranglista-helyezése, ezáltal pedig joga partnert választani.
Medárdék inkább gyorsan "összedobtak" egy selejtezős ötletet, természetesen Tamás versenye előtt.
Egyébként örülök az eredménynek, egy kis hazai versenyen bárkinek kijöhet a lépés, de sok ember előtt, látványos színpadon, valódi téttel talán Nándi keze remeg a legkevésbé a hazai versenyzők közül. -
BBéci
legenda
Kizárólag a Darts Cornertől vásárolok, ezért kapásból arra gondoltam. Ami ott nem kapható, az számomra nem létezik. Akkora a választék, hogy nincs hiányérzetem, de elfogadom mások igényeit.
Ráadásul csakis Target gyártmányokat nézegetek, márkahű vagyok.
Ha csak apróságokat, tollakat, szárakat rendelek, 2,4 font a szállítás díja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szbalazs96
újonc
Egyelőre még csak néhány alkalommal versenyeztem, természetesen amatőr szintű megmérettetéseken.
Olyan átlagot sosem sikerült konstans hoznom, mint otthon.
Ha elkapom a ritmust, s az ellenfél sem erős, akkor élvezem az egész szituációt, azt, hogy sokan néznek, így dobtam szombaton életem egyik legjobb 2 leges átlagát, még otthon sem sikerült megközelítenem előzőleg.
De... Ha nem úgy alakulnak a dolgok, erős az ellenfél, vagy esetleg (mint az említett hétvégi bajnokság esetén) elszúrom a meccsnyilaimat (hármat...), akkor vége, nem vagyok még fejben elég erős a fordításhoz.
Érkezik az izzadás, feszengés, remegő kéz, a "de jó, milyen sokan nézik a játékom" átmegy olyan stresszbe, mikor minden egyes dobásnál (nem is annyira) tudat alatt azon gondolkozom, mi lesz, ha katasztrofálisakat dobok a jelenlévők előtt. Ekkor másik véglet: nagyságrendekkel az otthoni átlag alá megy a teljesítményem.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Amikor már az a tét, hogy meccset nyerhetek, a kiszállók dobásakor 110-re megy fel a pulzusom, attól remeg a kezem és képes vagyok 10-15 centivel a célzott szektor mellé dobni, nem engedem el időben a nyilat.
Már annyi elég a teljesítményem radikális romlásához, hogy elkezdek számolni. Itthon, egyedül. Legyen az 170, vagy 400 pont a 20-as szektoron.[ Szerkesztve ]
-
Amarton
tag
Én nagyon!
Versenyen képes vagyok 1-1 nyilat a tábla fölé dobni.
Nekem sem konfortos a dobás versenyen. Nagyon vissza esik a teljesítmény egy sima otthoni dobáláshoz képest.
Elvileg sokat kell eljárni, mert ott tanulja meg az ember, hogy mire képes. Én egy évben 1-2-re megyek csak el.
Szerintem nincs olyan ember, akinek a teljesítményét ne vetné vissza. Egyszer régebben kérdezték Taylort, hogy hány 9-nyilast dobott. Erre vissza kérdezte, hogy a héten?
Gondolom, hogy otthon edzés közben azért őkis jobban termelik a 9 nyilast mint versenyeken.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
BBéci
legenda
Az akciókamerák képességeiket tekintve talán megfelelnének, de egy halom árnövelő funkciójuk van, amit nem használnék ki, ezért kiesnek a lehetőségek közül. Például akkumulátor, ütés- és időjárásállóság.
-
szbalazs96
újonc
Még az is lehet, hogy a másik tag kiléte meglepetés lesz.
Természetesen ott van Tamás "kalapjában" Bezzeg Nándor és Székely Pál neve, valamint Kovács Patriké, de én azt vettem ki, hogyha Tamást nem éri presszió a választás terén, akkor van rá esély, hogy az egyik klubtársa lesz a befutó, aki elsősorban szintúgy soft-játékos, s amikor egymást spannolják, elképesztően tudnak dobni.Felmerült tegnap a szponzoráció kérdése is, a Soproni Sörgyár tűnik potenciális mecénásnak, nagyon megérdemelné a srác, mert jelenleg a saját pénzét öli bele keményen, ami valljuk be, a legtöbb sportban azért elképzelhetetlen, amennyiben kinőtte az ember az utánpótlást, s nem szabadidős tevékenységként játszik. De még ha bele is teszel valamennyit, 8-10 óra munka után, barátnő mellett, úgy, hogy még fiatalkor is legyen, nem egyszerű.
Rögtön eszembe is jutott a Székely Pál téma, az önreklámozása által belőletek kiváltott antipátia.
Én erre azt tudom mondani, hogyha jelenleg dartsosként Magyarországon szponzort szeretnél, igenis neked kell már-már pofátlanul reklámoznod magad, s cégről- cégre kulcsolnod, prezentálnod, mit tudsz nyújtani (újságcikkek, TV-közvetítés, megjelenések, Pali esetében még plusz programok), mert ez a sport még nem tart ott, hogy megtérülő pénzt lássanak benne itthon, s az ajánlatok között kelljen válogatni.
Mégis Penge csinálta jól, nem?Ráadásul itt nem is óriási összegekről beszélünk, szerintem ha egy 200 000- 300 000 forintnyi "fizetésük" megmarad (itt a nyugati határnál ez bőven átlagbér alatti, Tomi szerintem rövidtávon konkrétan bukna egy ilyen kooperációval) a professzionális sporttal járó költségek felett, már bármelyik játékos gond nélkül alárendelne mindent a sportnak, ahogy Tamás is.
Egy tanácsot tudtam neki adni laikusként, csinálja, amit Penge végigjárt, kulcsoljon, reklámozza magát, ha kell, Ő írjon rá az újságírókra, híroldalakra, hogy "Hahó, ilyen és ilyen eredményt értem el, nézzétek meg, hogy terjed a sport, amit képviselek, ingyen leutazom interjúra, írhattok cikket is, stb.", s ne érdekelje semmi, menjen pofátlanul egyik vállalkozás után a másikhoz, tegyen meg mindent, mert kopogtatni nem fognak.
Csináljon magának Facebook-oldalt, vezessen blogot, videózzon, akármi... Foglalkozzon gyerekekkel, legyen közérdekű tevékenysége.
Minél több mindent harcoljon ki, amit le tud tenni a támogató asztalára, reklámértékre kell szert tenni.
Biztos vagyok benne, hogyha menne tőle egy levél az ötlethiánnyal küszködő Fókusznak (most is már másodszor vettek elő egy szakács srácot, akinek a villamos elvitte a kezét), örömmel jönnének forgatni vele.
Ugye-ugye, már ez is egy érv lenne a sok közül, hogy ott ülhetne interjút adva a szponzorált mezben, azt pedig nem kell ecsetelni, hogy az RTL-nél (példánál maradva) milyen árakon is mérik a reklámidőt.
Vagy éppen jelenlegi helyzetében beszélhetne arról, ki is Ő, s mit képvisel a sportja, s éppen támogatót keres. Hatalmas közeghez jutna el.
Ez az egyetlen út, a befektető sem (kizárólag) jótékonyságból pártfogol egy játékost.
Persze, Penge esete itt megint más, az közvetve közpénz, ott nem az eredményesség a hangsúly, hanem azok a feladatok, népszerűsítő programok, amiket mellette ellát[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
Biztos vagyok abban, hogy nem kell a játékosnak kihúznia, de ha a bemondás előtt esik ki, akkor érvénytelen.
Szerintem ejtsük a témát, mert sosem érnénk a végére!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
OK! Nem néztem eléggé figyelmesen azt a Mensur esetet, teljesen félreértettem.
Tehát az egyik, miután bemondták, beírták, kiesett. Mi a probléma?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Miért mondott volna be többet, amikor csak két nyíl volt a táblában?
Komolyan fájdalmas már ez a vitatkozás!100-at mondtak be, 100-at írtak, ha ezek után még egy nyíl kiesik, akkor is a 100 pont érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Mensur nyila a bemondás előtt esett ki, magától értetődő, hogy az nem érvényes.
Az író csak azt jegyezheti fel, amit a játékvezető bemond.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
A játékvezető hallhatóan bemondta, az író bepötyögte a dobások pontértékét, ez után esett ki az egyik nyíl, tehát semmi jelentősége, bármennyire pampogott Gerwen. Alighanem nincs tisztában a szabályokkal, ami nagyon szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Mill3r
tag
Megvan
Hááát, érdekes ez is. Többször megnéztem és azt kell mondjam, igaza van MVG-nek.
A nyíl kiesett, mielőtt Webster kivette volna a táblából. Ez így egy sima 80 a szabályok szerint.UI: Sajnálom Lewist, remélem összeszedi magát és helyrejön az élete és a darts-os kerrierje is.
IDDQD IDKFA
-
BBéci
legenda
Tisztában vagyok a szabályváltozással.
Például az történt, hogy az egyik ismert és komoly eredményekkel büszkélkedő játékos lepasszolt egy meccset, amit 90 % valószínűséggel megnyert volna, beíratta a 0:2-t. Azért tette, hogy ne kerüljön össze a haverjával a döntő előtt.
-
-
BBéci
legenda
Igen, közben elindult ott is.
Viszont a Goldenarrows megint 50 % processzor terhelést generál, megy a Bitcoin bányászat, az Easyview csak 12-15 közöttit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Logitech Z906
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Android felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest