Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fehér_ember

addikt

válasz bosmajor #4083 üzenetére

Az ötleted alapján én egy ilyen 70cm-es fakarikát rendeltem. Ennek a tábla felőli oldalára fogok felcsavarozni egy U-alakú kábelcsatornát, amit megfosztok az egyik oldalától. Persze nem volna muszáj L-alakot csinálni belőle hisz a gyári Target világításnál is U-alakú csatornába van betéve a ledsor; de úgy legalább könnyebb lesz felcsavarozni. Az égésznek a rögzítését még nem tudom hogy oldom meg. Valószínű 3 helyen szintén felcsavarozok valami 8mm átmérőjű bordázott fatipli szálból vágott pálcákat a fakarikának szintén a tábla felőli oldalára és kifúrom a falat (szintén három helyen) és egyszerűen beletolom az akkor már a karikára rögzített és abból kiálló a rudakat a falban lévő furatokba, egy bizonyos mélységig. Persze ehhez elég pontosan kell dolgozni, de megoldom; odafigyelek a sorrendre. Illetve lehet hogy a ledek berakása előtt még feketére is lefestem.

Már dobáltam vagy 4x70-80 percet a táblára, de úgy érzem mintha még semmit nem fejlődtem volna :((( Nem gondoltam volna hogy ez ennyire nehéz ügy lesz :B

Új hozzászólás Aktív témák