Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
bosmajor
üzenetére
Az ötleted alapján én egy ilyen 70cm-es fakarikát rendeltem. Ennek a tábla felőli oldalára fogok felcsavarozni egy U-alakú kábelcsatornát, amit megfosztok az egyik oldalától. Persze nem volna muszáj L-alakot csinálni belőle hisz a gyári Target világításnál is U-alakú csatornába van betéve a ledsor; de úgy legalább könnyebb lesz felcsavarozni. Az égésznek a rögzítését még nem tudom hogy oldom meg. Valószínű 3 helyen szintén felcsavarozok valami 8mm átmérőjű bordázott fatipli szálból vágott pálcákat a fakarikának szintén a tábla felőli oldalára és kifúrom a falat (szintén három helyen) és egyszerűen beletolom az akkor már a karikára rögzített és abból kiálló a rudakat a falban lévő furatokba, egy bizonyos mélységig. Persze ehhez elég pontosan kell dolgozni, de megoldom; odafigyelek a sorrendre. Illetve lehet hogy a ledek berakása előtt még feketére is lefestem.
Már dobáltam vagy 4x70-80 percet a táblára, de úgy érzem mintha még semmit nem fejlődtem volna
Nem gondoltam volna hogy ez ennyire nehéz ügy lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem gondoltam volna hogy ez ennyire nehéz ügy lesz