Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Én ott voltam, de két nyertes meccs után haza jöttem. Kétszázvalahányadik lettem.
Volt olyan, hogy haverok dobáltak egy táblánál és szólította őket a zsűri asztalhoz. Megkérdezték tőlük, hogy mi a helyzet a meccsel, ami már több, mint 2 órája tart, miért nincs még vége. Mondta, hogy azért, mert nem szólították táblához. Ekkor Medi elkezdte mondani, hogy olyan nincs és süket mind a kettő. Jelzem mindkét fél több emberrel volt és senki nem hallotta a beszólítást. Szóval ilyen szervezési hiba miatt sokat állt a meccs, mert csak kevés táblán folyt a küzdelem.
A nyertesről Szász Bencéről annyit tudok mondani, hogy egy szerény és tehetséges srác. Volt alkalmam egyszer dobálni vele. Mivel ő más sportágban sportol, és a saját klubbja nem tagja a darts szövetségnek, ezért nem tud profiként indulni, mert nem tud és nem is akar darts klubba igazolni. Így marad neki a szabadkártya.
Mivel itt nem volt megtiltva, ezért elindult. Rajta kívül is voltak ügyes versenyzők. Vigasz ágból érkező srác el is verte 2:0-ra a döntőben, így ő is lekerült vigasz ágra, ahol azonban nyert.
Bennem már tavaly is megfogalmazódott, hogy az elejében annyira ügyes emberek vannak, hogy legalább napi 5-10db 180-at kellene dobni, hogy a versenyen azt a szintet lehessen hozni, amit ők tudnak.
Szóval a magam részéről akkor fogok menni, ha 60-70-es átlagot stabilan dobom, otthon sok-sok 180-al karöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- LEGO klub
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest