- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
callmeakos #8897 üzenetére
Aljas.
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #8769 üzenetére
Biztos csak a keresőrobotok ellen védekezik.
DeFranco: Biztos, hogy kíváncsi vagy rá?
-
EmberXY
veterán
válasz
razorka777 #8480 üzenetére
Hát ezen besírtam.
Egyszer se verték át, de max 2-szer. -
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #8454 üzenetére
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #8417 üzenetére
Ez is egy nézőpont, bár a magyarok nem lesznek kint, szóval olyan rossz biztos nem lesz majd...
-
EmberXY
veterán
válasz
werszomjas #8415 üzenetére
Kötelezően lecsapott labda.
-
EmberXY
veterán
Nem szokás senkit kinevetni, de vannak olyan alap dolgok, amiket "illik" ismerni. Az e-mail (jelen esetben ráadásul a legismertebb szolgáltatóról volt szó) szinte már alapvető kommunikációs csatornának számít. Aki okostelefont vesz és használ, láthatja, hogy gyakorlatilag alapértelmezett módon (pláne android esetén) van telepítve gmail kliens, ami jól kezelhető, ennek ellenére ilyen progit "keres". Az más kérdés, hogy azért bagatellizálták el, mert "túl egyszerű" a kérdés, vagy csak a write only mód miatt (ha visszaolvas, bizonyára kismilliószor volt már szó e-mail kliensekről), de szerintem semmi rossz nincs ebben.
Ez kb olyan, mint nem sokkal ezelőtt az a kérdés, hogy van-e térerő, ha a telefont fejjel lefelé teszik zsebre.... -
EmberXY
veterán
válasz
freemanone #8352 üzenetére
Jól szétszivatták...
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Jelszóváltás...
-
EmberXY
veterán
Szövegszerkesztés, régi vs. modern eszközök (link).
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #8234 üzenetére
Nagyon kritikus lettél mostanában...
-
EmberXY
veterán
válasz
razorka777 #8178 üzenetére
Eddig tán nem tudtad?
-
EmberXY
veterán
válasz
FehérHolló #8171 üzenetére
Nálam fűnyíró szokott lenni, de ha jobb napom van, akkor betonkeverővel járkálok, az trendibb.
-
EmberXY
veterán
Én annál már hangosan röhögtem, ezért nem akadt meg, de teljesen életszerű, hogy valakinél éppen legyen egy, amikor kurvázni indul.
VoidXs: Igen, kép beillesztéssel lehet megoldani, nekem pl. ki van másolva a linkje, hogy kéznél legyen. Elegánsabb, mint a nagy otromba trollface-ek...
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Nem is volt ezzel semmi baj, mert nagyon jót röhögtünk rajta anno...
daa-raa: Szerintem inkább az igeidők bizonyos sajátosságait kellett volna megtanulnia, pláne nyelvvizsga előtt. Egyébként nem tudjuk, hogy milyen szótárról lehetett szó, az is lehet, hogy valóban nem volt benne az a forma (azt nyilván tudnia kellett volna, hogy nem egy külön szó az, semmilyen szótár ebben nem lehet hibás), az eset még 2003-ban történt.
-
EmberXY
veterán
válasz
gzbotii #8109 üzenetére
A választ szerintem már törölték.
Egyébként nekem erről az a sztori jut eszembe, amit az angol tanárom mesélt egyszer, miszerint az egyik tanítványa nyelvvizsgára készülvén a szótárra panaszkodott, ugyanis a "takes" kifejezést sehol nem találja, csak a "take"-et, márpedig a mondatban neki az előbbi szerepel... -
EmberXY
veterán
Egy kis Forma-1...
-
EmberXY
veterán
Freudi elszólás iskolapéldája, avagy ki is hord melltartót?
-
EmberXY
veterán
Igen, az íráskép már önmagában is kuriózum...
Van még pár ilyen gyöngyszem tőle a teljesség igénye nélkül... -
EmberXY
veterán
Milyen igaz... (Még az avatarod is a témánál van...
)
domerator: Egyszerűbb lenne, ha az ilyen pengeélen táncoló poénokat eleve print screen-elve hozná ide, aki találta. Erre akár még az #1 hsz-ben is fel lehetne hívni a figyelmet. Ha valami nagyon durva vagy szabályellenes, úgyis kiszedik a modik...
-
EmberXY
veterán
válasz
FehérHolló #7974 üzenetére
Az "ujjat mutatni" kifejezés miatt nem voltam biztos abban, hogy iróniaként (mert azt hitte, hogy rosszul írtam) vagy poénként (mert értette) írta, ezért kavartam ide a topik címét, hogy esetleg "tisztázzam magam", bár lehet, hogy csak felesleges vihart kavartam a biliben...
-
EmberXY
veterán
Prognózis...
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest