- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egyetértek elméletben, gyakorlatban nekem (hangsúlyozom személyes vélemény és tapasztalat, nem vagyunk egyformák) soha nem ment a leülök meghallgatom / végignézem / tanulok téma, halálra unom, lassú, érdektelen. Én problémamegoldási szempontból szeretek mindent tanulni, azaz "adott egy probléma, hogyan oldjuk meg, ehhez milyen technológiák állnak rendelkezésre amiket hogyan tudunk használni" 5 perces google keresés majd bele a közepébe és közben stackoverflow stb, bármi ami kell. Én speciel pont így tanultam ki a hálózatosdit, végzettségem (elte programtervező inf.) alapján van némi (tényleg némi, 1 tárgy, 1 félév) közöm hozzá, de baromi elméleti, távlati és elavúlt volt, épp a klasszikus oktatási modellek miatt.
Az is +1, hogy bármilyen nem "bedugom használom dejó van wifim" 1bites (nem sértés, én se vagyok történész meg hentes sem) felhasználónak elég rossz választás egy kommersz, sexy shiny asus tplink bármi dobozka menő csillogós kartonból
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest