- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egyetértek elméletben, gyakorlatban nekem (hangsúlyozom személyes vélemény és tapasztalat, nem vagyunk egyformák) soha nem ment a leülök meghallgatom / végignézem / tanulok téma, halálra unom, lassú, érdektelen. Én problémamegoldási szempontból szeretek mindent tanulni, azaz "adott egy probléma, hogyan oldjuk meg, ehhez milyen technológiák állnak rendelkezésre amiket hogyan tudunk használni" 5 perces google keresés majd bele a közepébe és közben stackoverflow stb, bármi ami kell. Én speciel pont így tanultam ki a hálózatosdit, végzettségem (elte programtervező inf.) alapján van némi (tényleg némi, 1 tárgy, 1 félév) közöm hozzá, de baromi elméleti, távlati és elavúlt volt, épp a klasszikus oktatási modellek miatt.
Az is +1, hogy bármilyen nem "bedugom használom dejó van wifim" 1bites (nem sértés, én se vagyok történész meg hentes sem) felhasználónak elég rossz választás egy kommersz, sexy shiny asus tplink bármi dobozka menő csillogós kartonból
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest