- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egyetértek elméletben, gyakorlatban nekem (hangsúlyozom személyes vélemény és tapasztalat, nem vagyunk egyformák) soha nem ment a leülök meghallgatom / végignézem / tanulok téma, halálra unom, lassú, érdektelen. Én problémamegoldási szempontból szeretek mindent tanulni, azaz "adott egy probléma, hogyan oldjuk meg, ehhez milyen technológiák állnak rendelkezésre amiket hogyan tudunk használni" 5 perces google keresés majd bele a közepébe és közben stackoverflow stb, bármi ami kell. Én speciel pont így tanultam ki a hálózatosdit, végzettségem (elte programtervező inf.) alapján van némi (tényleg némi, 1 tárgy, 1 félév) közöm hozzá, de baromi elméleti, távlati és elavúlt volt, épp a klasszikus oktatási modellek miatt.
Az is +1, hogy bármilyen nem "bedugom használom dejó van wifim" 1bites (nem sértés, én se vagyok történész meg hentes sem) felhasználónak elég rossz választás egy kommersz, sexy shiny asus tplink bármi dobozka menő csillogós kartonból
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Reklámblokkolók topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest