- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Eddig nálam tiltva volt a routerben az IPv6 használata. Csak kíváncsiságból (mivel igazából nem érzem hiányát), bekonfigoltam én is. Sokáig tartott a végigvarrás, de ahogy tobi'' kolléga is írta, működik. Hogy hosszabb távon milyen lesz, nem tudom, lehet, hogy észre sem veszem a gyakorlatban, ha hibás a konfig.
A test-ipv6.com 10/10 teszteredményt adott, az ipv6-test.com 18/20-at. Ez utóbbi a szűrt ICMPv6 miatt problémázik.szerk:
OPNsense-t használok. Szerentem nincs jelentős különbség a pfSense-hez képest. Esetleg annyi, nálam a friss verzióban, alapértelmezetten nincs lehetőség a RA kézi b@sztatására. De ahogy nézem, nincs is rá szükség.
Egy Technicolor FGA2235 van nálam a Telekom részéről, 1000/1000 netelőfizetéssel. Jelenleg két PPPoE session él, persze külön alhálózattal. A HGW-ben semmilyen IPv6-ra vonatkozó extra beállítást, vagy tiltást nem végeztem. -
Nem foglalkoztam vele eddig, de ránéztem neked OPNsense alatt, [link] ezt a leírást követtem, prefix size /56 raktam, majd RA alatt “unmanaged” (mással nem próbáltam), dns szervernek beírtam 2001:4c48:1::1 (nem teszteltem nélküle, ezt beraktam egyébként a System/Settings/General alatt is). Illetve Firewall Lan Rules engedni kell az IPv6-ot.
Wifin át tesztelve adja iOS és gugli eszközön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest