Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Jim Tonic #52 üzenetére
Sejtésem nekem is van, de azért kérdezek, ha nem vagyok biztos valamiben. Mondom, semmihez nem nyúlok, amiben 24 voltnál nagyobb fesz van, úgyhogy a villamos hálózatról fogalmam nincs :P
Ja és fater nem villamosmérnökként dolgozik. Csak van neki olyan végzettsége.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nálunk az egész lakásban nincs föld. Nem is lesz, nincs is belőle probléma, bár kicsit ráz a gépem de ez van, ezt kell szeretni. Nemtom egyáltalán panelban ha nincs földelés hogyan lehet csinálni ?
-
Esmein
nagyúr
Na, meg lett kicsit igazítva a konnektor, ki volt lazulva egy kicsit itt ott. Még nem indult újra, fater szerint most már jónak kéne lennie.
-
Esmein
nagyúr
12 éve lakunk itt. Eddig még nem volt belőle para. Nekem is lassan 8 hónapja van gépem és mostanában kezdi a szórakázást ez is. Tök érdekes.
Arra tudok gondolni, h elöregedett vmi a dugaljban és most halt meg totál. A többi dugesszal semmi gond nincsen.
Panelban elkezdeni földelést kiépíteni ? Meredek...
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Remélem egy hosszabbítócsere megoldja ...
Nem akarok tápot / alaplapot / procit cserélni. Remélem csak ez volt a gondja. -
Esmein
nagyúr
Gépezés közben újraindult a gép. Na mondom királyos, sose jövök rá mi okozhatja, az előző a tápom miatt volt, mert bátyóm kölcsöntápjával jó volt. Az új codegen csodámban azért bíztam, hogy 2-3 hetet kibír. De aztán rebootolt. Aztán megint. Aztán már a biosban is, aztán már bios előtt, aztán fel se állt. Hallom zz zzz. Nézem sárgás szikrák a fali csatlakozónál... az zizeg + a tápnál lévő dugasz is. Téptem szét egyből mindent.
-
Esmein
nagyúr
Egy földeletlen dugaljban van 1 hosszabbító, ezekben földelt(elviekben az volna ugye) dugaszok. Erről csak a monitor és a gép eszik.
Az előző tápom is zizegett, aztán kölcsöntáppal semmi, az új codegen is elkezdte azizegést, de most feltűnt, hogy a dugalj néha _szikrázik is_.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Egyáltalán mitől szikrázhat ?
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest