Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
válasz
granpa_matis #49 üzenetére
Huhh, azért az kicsit sok, de nekem pl elég lenne vmi közepes szolgáltatási szintű magánszemélynek való card. Mennyi idő amúgy egy ilyet megcsináltatni, és ezt csak devizsutalásokra lehet használni, v. normál Ft is lehet rajta? Azért kérdem, mert oktben jár le az OTP Junior cardom, és akkor már ugyis újat kell csinálni.
-
Lizzard
aktív tag
válasz
granpa_matis #46 üzenetére
Valóban vmilyen szinten igazad van, és ilyen nemzetközi valutaszámlát mennyibe fáj csinálni? Ja és melyik banknál érdemes?
-
Lizzard
aktív tag
válasz
schenker88 #44 üzenetére
Tudom, h. vannak benne relkámozásra kifizető oldalak, csak azért hagytam benne azokat is, mert hátha más is akar azokon reklámozni.
Amúgy meg ha csalódás éri az illetőt, akkor az azt jelenti, h. nem olvasta el a Member aggreementet, ami meg már az ő felelőssége.
Amit a devizaszámláról irtál az még okés is, de azért a $40-t sokallom egy sz@ros hitelkártyás átutalásért. IceGoldot nem ismerem annyira, vhogy pmnipayt olcsóbbnak találtam, igy annál maradtam.
Tényleg Schenker, nyugtasd már meg a többieket, h. tényleg fizetnek ezek a cégek, jó persze, nem azonnal (30 nap), de ez van. Golndolom neked is voolt már kifizetés.
-
granpa_matis
aktív tag
válasz
schenker88 #44 üzenetére
Nem foglalkozom ilyen klikkelgetos penzkeresessel, de az Omnipay-t csak ajanlani tudom ha e-gold-rol kell penzt bankszamlara atutalni, nem kell semmi devizaszamla hozza csak nemzetkozi bankszamlaszam
Lizzard: en a helyedben nem biznek 500-1000 dollarokat erre a mittudomenmilyenpostai kodos ervenyesitos modszerre, a bankomban jobban megbizom, mas kerdes ,h a 40 dolcsi teleg ULTRA
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
válasz
granpa_matis #43 üzenetére
40 dooolcsiiii???? váááá
, akkor inkább már kivárom az a 3-5 napot, amig kiküldik csekken!!!! 40 dolcsi vazzeg, ez nagyon durva...
-
schenker88
senior tag
Sziasztok!
En is ezzel foglalkozom nem tul regota!
A topic nyitojanak uzenem, hogy tul sok ceg van ott neki felsorolva, vannak cegek amelyek csak reklamozasra jok, valojaban nem fizetnek! Jo lenne azokat eltavolitani a honlaprol, nehogy csalodas erje
mas: miaz hogy nem lehet e-gold szamlarol utalni bankszamlara? akkor mire valo az icegold? abban mondjuk en is ketkedek, hogy mezei bankszamlara hogyan erkezik meg a dollar, de ha muszaly nyitok egy devizaszamlat! azt hiszem meg kell kerdeznem a bankot most mar mi is a pontos tenyallas itt, mert volt olyan is aki azt mondta sima bankszamlara is lehet utalni, a bank atvaltja a napi arfolyamon a penzt
en is nyitottam 1 topicot, azonban nem csinaltam honlapot, csak a dokut kuldtem el annak, aki keri, es direkt feltuntettem a szemet cegeket is benne!
amugy annyian vannak, hogy dunat lehet veluk rekeszteni!
hyhy -
granpa_matis
aktív tag
Mar hasznaltam regebben atutalasra.
Amikor a kifizetesre(exchange) mesz, legalso sor.(linkelni nem tudok, security miatt tiltott lenne)
40 dolcsiba kerul az atutalas, euroban is fizetnek, semmi extra nincs benne, elvegre EU tagallamok vagyunk.
Nemzetkozi bankszamlaszam kell hozza, ezt nem tudom milyen magyar bankszamlahoz jar, nekem vallalkozoi van az Erstenel. -
Lizzard
aktív tag
válasz
granpa_matis #41 üzenetére
Nah király, köszi szépen, ezt nem láttam eddig... És hol lehet beállítani omnipayen ezt?
-
granpa_matis
aktív tag
Nem akarok beleszolni, de az Omnipay ki tud fizetni banki atutalassal is(nem csak csekken), persze ha nem Otp junior szintu bankszamlad van
-
Lizzard
aktív tag
UP...
-
Lizzard
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #25 üzenetére
1.) Miért küld egy amerikai cég (Omnipay) Ausztráliából levelet?
Hogy válaszoljak az 1. kérdésedre is, gondolom azért küldte Ausztráliából, mert ott van a központjuk, nem (Ausztráliában is angol a fő nyelv)? Amúgy meg ez az Omnipay csak a csekkes átutalást végzi, a fizus mailekhez nincs semmi köze. -
Lizzard
aktív tag
-
Lizzard
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #32 üzenetére
Köszi szépen h. engem hagytál benn refnek, ezzel igazából magadnak nem ártottál, mert nem tőled vonják le a bónuszt, hanem a cég adja.
A levelek az 500centen olyan 2 naponta szoktak jönni, kb 10-15 db.Most sztem a Paid 2 Click menüben van 3 bannered, meg lehet h. jön még a mai nap folyamán méled. A bejövő maileket hogy állítottad be? Site Inbox-ra tetted? Mert ha arra teszed, akkor nem fogja teleszórni a mailboxodat 10-15 maillel 2naponta.
Amúgy érdemes többi oldalon is regelni, és párhozamosan gyűjtögeni a zsét, csak mindig azt nézd meg az oldal ''Terms''ében vagy ''Member Agreement''jében h. tényleg valóban kifizetnek, v. csak hirdetésekre (advertising) költheted a pénzed.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
nna.
regiztem e-goldon,500centen is,lizzardot írtam be,erre kíváncsi leszek.
mikor kezdenek el özönleni a levelek? -
Lizzard
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #27 üzenetére
Azt kell csinálni, h. megnyitod a mailekben levő fizetett linkeket egy bizonyos ideig, ez az idő a link értékétől függően változik. Ha $5t ér a link, akkor 300 secig, ha $1t, akkor 60 secig, ha 50c-t, akkor 30 secig, sőt mostanában van már 500centen.com-on $10 értékű link is, igaz ezt 600 secig kell nyitva hagyni, de azalatt csinálhatsz bármi mást, pl fórumozhatsz, csetelhetsz, bármi, nem kell állandóan böngészned a fizetett link oldalát, nyugodtan háttérbe lehet tenni.
Mod: Ja azt kihagytam, h. vannak fizetett bannerek is, ha ezekre kattintasz akkor is kasz érte zsét. Ezeket a bannereket nem mailben küldik, hanem az oldalon vannak a Paid 2 Click menüben.
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #25 üzenetére
A levelek díja egyáltalán nem függ össze az alám tartozó emberek számától, akkor is $5 értékű maileket adnak pl 500cents-500dollars.com-nál, ha egyetlen ajánlottad sincs. Csak úgy, ha van pár ajánlottja az embernek, akkor a cég bónuszt ad az ajánlottaim keresete után, ami nem vmi nagy összeg, kemény 4%, de ugye sok kicsit sokra megy elven az ajánlottakkal is lehet elég nagy pénzt kaszálni.
Szal érdemes minél nagyobb ''downline''-t csinálni, h. hamarabb összejöjjön a min kifizetési összeg. -
_Volkovy_
nagyúr
regisztrálok az 500cents-500 dollars oldalra,aztán meglátjuk mi lesz
ha esetleg összejön valamicske píz,segítesz levásárolni? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor lássuk az örök szkeptikus kérdéseit:
1.) Miért küld egy amerikai cég (Omnipay) Ausztráliából levelet?
2.) Ezen a képen (Bővebben: link) látszik, hogy nem ''tisztán'' kerestél 1000 dollárt, hanem 21 ember ''dolgozott alád''. Persze az összeg ettől még mindig szépen hangzik, de felveti azt a kérdést, hogy a levelek díja nem függ-e össze valahogy az alád tartozó emberek számától. -
_Volkovy_
nagyúr
és egyszerűen,földi halandónak is el tudod mondani,hogy hogy tudok én bármit kezdeni azzal az állítólag összeszedett pénzzel?
Pl amcsiból tudok rendelni házhozszállítással valami cuccot,úgy,hogy arról fizetek? -
Lizzard
aktív tag
Általában az oldalaknál az e-gold számlás kifizetés lehet választani, viszont az e-goldnál nem lehet átutani a pénzt bankártyára, egyrészt azért, mert dollárt hogyan fogadna a magyar vagy akármelyik másik ország mezei kártyája, másrészt meg azért mert a banki utalás nem biztonságos, sok visszaélés van vele, hamis számla stb. Helyette kiküldik neked postán csekken a zsét, a postacímet korábban érvényesíteni kell azzal, h. az a cég amelyik intézi a csekkes utalást, kiküld neked egyenesen Ausztráliából egy levelet postán, amiben van a postacím érvényesítő kód. Bővebben: link
-
bullseye
addikt
szerintem ezt a piramis kontra év üzlete vitát fel kéne függeszteni, és kb. 2 héten belül kiderül az igazság, miszerint idehaza felvehető és elkölthető-e a pénz, vagy csak szép screenshotokra futja belőle...
-
hefe
aktív tag
A vicc kedvéért próbáld már meg átutaltatni a mezei bankszámládra.....
És ha az autómata kiveti a zsetont akkor írd már meg nekünk ezt.... -
Lizzard
aktív tag
Figyi, ha napi 9 órában kattintgatsz mélekre, akkor abba egy idő után beleőrülsz, egyrészt mert egy idő után unalmas, másrészt mert belefáradsz a folyamatos kattintgatásba, copy+paste gombok nyomogatásásba... A napi 2-3 óra bőven elég, elhiheted.
Szal azért azt megnézném h. 3 géppel végignyomsz minden mailt. De ha kitartóan végignyomnád, elméletben lehetséges.
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Hát sztem meg szomorú h. te nem látod meg az üzletet benne, szerinted lenne 20-30000 tagja egy olyan rendszernek, ami nem működik.
Ha jobban belegondolsz, még meg is éri a fizetős oldal adminjainak. Mert ugyebár a tagok annak érdekében, h. minél több ajánlottat szerezzenek, reklámokat vesznek az oldalon, amiből azért elég szép summa jön be nekik. Szóval nem értem miért kell kételkedni benne...De ez legyen a te álláspontod, ha ezek után is igy látod...
-
Viktor77
titán
Szomorú, hogy emberek hisznek ilyenekben...
-
Lizzard
aktív tag
UP...
-
Lizzard
aktív tag
Hát a ma érkezett mailekkel megint meglett az $500, úgyhogy 23 nap alatt $1000-t kerestem! És ezt csak az 500cents-500dollars.com-on, plusz van még több oldal is ahol folyamatosan gyűlik a lé.
Csináltam is róla screenshotokat:
Ezt a képet a második $500 kikérése előtt csináltam: Bővebben: link
Az egyenleg a kikérés előtt: Bővebben: link
Kikérés után: Bővebben: link
Elég egyértelmű...
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Komolyan, persze! Mindjárt dobok screenshotot az egyenlegemről. Én már most kérem ki másodszor az 500 dolcsit az 500cents-500dollars.com-on!!!
És hozzáteszem, szept 7e óta vagyok tag!!! Igazából ez az 500cents a nagyon durva oldal, itt fullon lehet keresni, de azért a többi oldal is frankó, érdemes az oldan 50-100 dolcsis kifizetésű oldalakara is bemenni, mert ők igazán rendszeresen küldenek mailt (napi 30-40!).
-
hefe
aktív tag
Hát nem bízok én ennek a sikerében de veszteni nem veszthetek...
Csináltam számlát feliratkoztam vagy 10helyre...
Unalmamban meg csak tudok kattingatni...
Különben mikor jönnek azok a levelek? -
_Volkovy_
nagyúr
te figyelj,ezzel most halál komolyan lehet pénzt keresni?
-
hát nemtom. én is voltam régen ilyenben benne de csak küldték méjleket olvastam de semmmi...nem hiszek én már ezekben...
-
hefe
aktív tag
És mond biztos vagy te abban hogy meg is fogod kapni azt a pénzt?
(csak azért mert szívtam már ilyennel) -
Lizzard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tom, h. jó helyen nyitom-e ezt a topicot, de más témakörbe nem nagyon akart beilleni.
Nem tudom ki mit hallott ezekről a mostanában elterjedő Get Paid To Read (GPTR) oldalakról. Én magam eleinte nem hittem benne, ezért csak félve csatlakoztam tagnak az egyik oldalhoz, aztán legnagyobb meglepetésemre tényleg naponta küldik a fizetett linkeket mailekben. Az egyik oldalon (500cents-500dollars) már el is értem a minimum kifizetési limitet, ki is kértem az összeget, folyamatban van a kifizetés. Azt az összeget ($500) kb 20 nap alatt értem el, úgy, h. napi 3-4 órát foglalkoztam az oldal(ak)kal.
Sztem mindenkinek megér egy próbát, nem fogtok csalódni, az egész világon sokan csinálják ezt.
Nézzétek meg az oldalaimat ezzel kapcsolatban: Bővebben: link és Bővebben: link
Üdv: Lizzard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest