Új hozzászólás Aktív témák
-
regler19
csendes tag
válasz
Ciccuka #5563 üzenetére
Sajnos semmilyen irási formázási parancsra nem reagál. Mintha egyszerűen valami tiltaná.
Ha ez most segít valamit másik gépben soha sem volt és mikor másoltam rá egyszerűen megállt azóta semmire se reagál.
3 partició van rajta Ventoyal volt formázva 1 efi boot ezt látja is ott vannak a fileok volt egy az isoknak itt nem látok semmit meg egy ntfs drive amin szintén nem látok semmit -
regler19
csendes tag
válasz
King Unique #5559 üzenetére
Behalok ezen a pendrivon.
Az EaseUS progival csináltam rajta tesztet ott nagyon sok bad sectort talált de ilyen ismétlődő mintával 2 zöld 3 piros, de nem tudom milyen teszt volt csak annyi volt h bad sector test...
Megcsináltam a HDsentinellel az olvasást ott 1 bad sectort talált de az irás el sem indul
ugyan ez a helyzet a CF progival is.
feltettemm a Sandisk Dashboard progit ott meg teljesen meg van zavarodva 1x azt mutatja h good a pendrive máskor meg h poor, próbáltam FWt frissiteni de azt mondja a legújabb van rajta Van manual frissitési lehetőség is de természetesen nem találok hozzá fwt. Amúgy van még egy ilyen pendrivom mert egyszerre vettem őket esetleg abból nem lehet kivenni a fwt ha ez lenne a baja?
Most ilyenkor mi van? -
regler19
csendes tag
válasz
King Unique #5556 üzenetére
Köszönöm a válaszod ez igazán informativ volt, elengedem, nyert az MSI
Viszont van egy másik pendrivom is ami egy ideje hever a fiók mélyén.
256GB os sandisk extreme pro ami elég rendesen halott tüneteket produkál.
semmit sem lehet róla törölni formázni.a HDsentinel szerint 100-100%os de elég bad sactoros ha futtatok egy tesztet.
Alig volt használva (pár hét kb)kérdésem az hogy milyen tuti módszerrel tudnám kideríteni hogy ez menthető vagy sem?Hardware probléma van vagy csak megzavarodott?
esetleg újra melegíteni?
Gari természetesen nincs. -
regler19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI pendrivom amit az alaplappal kaptam, van rajta egy virtuális partició amin a driverek vannak. Nem tudom törölni sehogy, gondolom beleégették a FWt
Van rá mód, hogy töröljem?
(32 GB os a pendrive, tudom filléres tétel de ez nem erről szól, hanem hogy ne hogy már az MSI mondja meg hogy használjak egy pendrivot, rohadjonak meg)
-
regler19
csendes tag
Sziasztok van egy Sandisk Extreme Pro 250GB os pendrivom ami megkotlott.
a PC felismeri de nem lehet vele semmit csinálni. Ventoyal formáztam anno igy 3 partició van rajta, se törölni se formázni nem lehet. Bad sectorokat illetően valami noname program 7 et talált rajta. Mit érdemes rajta megpróbálnom hogy életre keljen?
Az adatok nem kellenek
Ha valami FWt kellene rajta fleshelni van egy ugyan ilyen másik pendrivom egyszerre vettem őket elvileg minden ugyan az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest