- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sandisk Ultra USB 3.0 32 GB pendrive-om. Kb. 1 éve használom, viszont ma amikor próbáltam rá másolni olyat kezdett el csinálni, hogy a másolás kezdése után kb. 10 másodperccel elkezdi ledobálni magát, mintha leválasztottam volna. Mi lehet a probléma? Próbáltam másik USB portokban is, de a jelenség ugyanaz. Másik Sandisk pendrivera simán tudok másolni.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
King Unique #3825 üzenetére
Valóban, normál esetben nem volna szabad ilyennek jelentkeznie, viszont ahogy roller0123 kolléga jelezte nála is ugyanennél a modellnél ugyanez a probléma jelentkezett miután lefutott a CrystalDiskMark. Én már több microsd kártyát és pendrive-ot, sőt SSD-t is teszteltem vele, eddig probléma nélkül, de azért az érdekes, hogy ugyanannál a modellnél ugyanúgy ugyanaz a hiba jött elő. Lehet kifogtunk egy hibás szériát.
Egyébként így, hogy Sincerity-től rendeltem az itthonihoz képest 1 helyett 5 év gari jár a pendrive-ra és persze fele annyiba került, mintha itthon vettem volna meg.
RMA ügyintézésnek pedig nagyon örülök, ennél korrektebb céggel eddig csak egyel találkoztam (NZXT). Amikor panel program során a kedves munkások lenyúzták az 1 hónapos NZXT S340-es gépházam oldalát és kérdeztem NZXT supporttól, hogy hol tudnék új oldallemezt venni, ők ingyen és bérmentve küldtek egyet Los Angelesből. Amikor ez megérkezett és kibontottam sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy az 1 - 1,5 mm-es lemez sarka a szállítás során visszahajlott. Erre mikor ezt közöltem velük és képekkel is illusztráltam, küldtek egy másikat, szintén teljesen ingyen (holott nem vártam el tőlük, nem is mertem volna kérni sem), ami már jó is lett.
-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3819 üzenetére
Update:
A UPS futár pénteken (03.02.) elvitte a pendrive-ot Csehországba az ottani SanDisk központba. Folyamatosan kaptam e-mailt a beérkezésről és a vizsgálat kezdetéről, majd tegnap (03.07.) kaptam az utolsó e-mailt, amiben írták, hogy feladták az új csere pendrive-ot szintén UPS futárral, amit ma (03.08.) kézhez is kaptam, mert 1 napos!!! szállítással adták fel. Egy teljesen úgy, gyári csomagolású pendrive-ot kaptam, ami egy nagy A4-es mappa méretű karton csomagban volt, ezen belül egy bubis borítékban az új, gyári pendrive. Kaptam hozzá új számlát is, amit szintén ők állítottak ki (pontosabban a dublini központ).Le a kalappal a SanDisk-esek előtt!!! 6 nap alatt megjárta (hétvégével együtt) a pendrive oda-vissza. Nekem csak a boríték és a UPS-es címke kinyomtatása került pénzbe, háztól-házig biztosították szó nélkül a szállítást, 1 napos szállítási időkkel.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3820 üzenetére
Azért az gyanús, hogy ugyanonnan rendeltünk ugyanolyan pendrive-ot (pár hónap eltéréssel) és mindkettőnknek a CrystalDiskMark után halt be. Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy a program okozta-e vagy valami hibás szériát kaptunk véletlenül. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor a cserével megoldódik a probléma.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3818 üzenetére
Igen, itt töltöttem ki. Előtte azért regisztráld a pendriveot a saját SanDisk fiókodban és legyél is belépve, amikor ezt töltöd ki. Dobozt nem kérik. Ezt kitöltöd és mellékelsz 3 fotót: pendrive elölről, hátulról (gyári számnak olvashatónak kell lennie) és a számláról egy screenshotot (én pdf-be kinyomtattam az e-mailes visszaigazolást a rendelésről és a PayPal számlát). Így összesen 4 fájlt csatoltam. Egy nap és jött a válasz e-mail az instrukciókkal és a UPS-es feladáshoz szükséges előre kitöltött és kifizetett matricával. Holnap délelőtt jön a UPS futár érte. Nekem egyedül a boríték és a kinyomtatott UPS címke került így pénzbe, a futár házhoz jön.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3816 üzenetére
Ugyanez a pendrive jött nekem is. Már kezdem azt hinni, hogy a CrystalDiskMark okozta ezt. A teszt simán lefutott. Ha jól emlékszem olyan 144/33 körül volt a mérés eredménye. Ezután próbáltam volna egy 6 GB-os fájlt másolni rá (exfat fájlrendszer) hátha jobb eredményt kapok, de ekkor már írásvédett volt.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3813 üzenetére
Jeleztem SanDisk online RMA űrlapján a dolgot, ma kaptam is egy levelet az instrukciókkal és egy UPS futárszolgálatos matricával. Holnap jön érte a UPS futár (online a matricán lévő adatok alapján tudtam kérvényezni). Eléggé korrektnek találom a SanDisk részéről a hozzáállást. Egy fillérembe sem kerül még a szállítás sem, holott Kínából rendeltem. Azt írták, hogy kapok egy teljesen újat (csomagolás nélkül), amint beérkezett hozzájuk a hibás darab Csehországba (7-10 nap).
Én a helyedben megpróbálnám ugyanezt. Garanciaidőben szerintem még simán benne vagy.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
SanDisk RMA ügyintézéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ma jött meg SincerityTrading-töl a 10-én rendelt SanDisk Ultra 32GB-os pendrive-om, regisztráltam a SanDisk honlapján, lefuttattam egy CrystalDiskMark tesztet, majd mikor ez után másolni akartam rá azt írta a Win 10, hogy írásvédett a meghajtó. Feleségem gépén is próbáltam, de ott is írásvédettnek jelzi. Diskpart-os attrib parancsot próbáltam, sikeresen lefut, de a read only attribútum továbbra is maradt. Jópár pendriveot és microsd kártyát rendeltem már tőle, de még soha nem jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Dark Souls sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest