- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl0ck
tag
válasz
mixerboy0926 #1585 üzenetére
Helo!
Ez egy "meghibásodás" miatt jött létre, úgynevezett fájlrendszer nélküli "meghajtó".
Elméletileg meg lehet még csinálni egy programmal, csak nem tudom fejből mi a neve. Majd utána nézek, hogy mi a neve, ha netán addig nem írná le más.. -
bl0ck
tag
Üdv.
Van 1 problémám.
Van egy Corsair 32Gb-ás Voyager pendriveom(kicsit több mint fél éves).2-3 hete próbáltam vele rádióban, dvd lejátszón zenét lejátszani, de akadozva mentek a zenék. Pihentettem a dolgot, most meg szeretném használni. Gondoltam, hogy leformázom(fat), hát ha olyan baja van. Erre ki írja a gép, hogy nem tudja a windows befejezni a formázást...megbecsültem az anyukáját ekkor. Pár perc múlva megpróbáltam megint, ekkor nem írt ki semmit, de nem formázta le. Kihúztam gépből, azóta meg csak villog a pendriveon a led mint a hülye, és a gépen sehol nem látom. Lehet vele csodát művelni még, vagy küldjem vissza még garanciás? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Napirajz könyv
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest