Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 32 GB-os TOSHIBA pendrive-om, amin ma rendbe raktam a fájlokat, majd lementettem a számítógépemre és utána formáztam, nem gyors formázással. Ezek után el kezdett rendellenesen működni. Elkezdtem a Rufus-szal formázni, de nagyon lassan csinálja és az alábbi képet mutatja. Nem ismerem a programot, a hibás blokkoknál folyamatosan nő a középső szám a 62. Mit jelent ez? Hagyjam még, vagy tönkrement a pendrive?
-
szagnes69
aktív tag
Május 22-én írtam ide a fórumra egy nem működő Toshiba pendrive miatt. Kipróbáltam mindent, amit itt az utóbbi időben a fórumon javasoltak, de semmi sem működött. Szerencsére még garis volt, ezért visszaküldtem és javítás helyett (gondolom nem is lehetett megjavítani) a szerviz szó nélkül kicserélte. A kérdésem az lenne, hogy valaki itt a fórumon azt írta, hogy nem jó, ha ntfs-re van formázva a pendrive, nekem az előző arra volt, lehet, hogy az okozta a gondot?
-
szagnes69
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Toshiba 32 GB-os pendrive-om, amit a rendszer haszbálat előtt formázni szeretne, de amikor próbálom formázni, akkor közli, hogy nem tudja formázni és kér, hogy nézzem meg, hogy jól csatlakozott, illetve nem írásvédett? A pendrive-on volt egy kis lámpa, ami működés közben mindig villogott, de most meg sem nyikkan. Teljesen tönkrement vagy életre kelthető? Próbáltam a fent említett Rufus-szal megnézni, de mindent üresnek mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest