- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1064 üzenetére
Easeus partition master progival meg lehet particionálni és utána működni fog, nekem egy teljesen halott pendrive volt amit helyrerakott. Ha ntfs-re van formázva akkor mindig le kell választani a gépről, de ha fat vagy fat32 akkor nem szükséges nyugodtan ki lehet húzni a gépből.
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1062 üzenetére
Szerintem mehanikus a hiba oka! Szét kellene szedni a forrasztásokat átnézni, de előtte néz azért + easeus partition-nal, ha nem látja akkor=> forrasztás!! Ha hibás a progival sikerűlni fog!
-
SAOneill69
csendes tag
válasz
#93794560 #774 üzenetére
Halott volt, nem tudtam a windowssal formázni. Az easeus előtt chkflas-el csináltam meg csak nem volt rajta ntfs fájl rendszer és ahogy írtad easeussal lehet, meg is csinálta de nem látta a gép, de ahogy jött a segítség adtam neki betűjelet és meg is volt. Köszi mindenkinek!
-
SAOneill69
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 4Gb-os Pendrive-om nem lehet formázni ezt írja ki a windows. Formázási lehetőségek csak FaT vagy ExFat-ra lenn lehetséges de nem formázza. Mivel lehetne megoldani a problémát? Vagy csak linuxal lehet? Live usb-nek használtam Backtrack 4-gyel. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest