- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
SAOneill69 #1063 üzenetére
Az volt, hogy egy "ügyes" emberke bedugta a gépébe. Három másodperc múlva "Hát ez nem jó!" felkiáltással kihúzta a gépből a pendriveot, mire a gép azonnal ki is írta, hogy "Nem sikerült az eszköz telepítése!". A korábban tökéletesen működő drive azóta halott.
Hozzáteszem, abban az irodában olyan számítógépes antitalentumok dolgoznak, hogy hallomás szerint nem az első külső meghajtó, amit tönkrevágnak. Egyesek még mindig nem értik meg, hogy a "leválasztás" funkciót nem véletlenül találták ki.
-
törölt tag
válasz
SAOneill69 #771 üzenetére
Írtam neked, hogy az Easeus csak akkor kell, ha előtte döglött Pendrive-od volt, mint nekem. Nekem azért kellett az, mert a Windows semmit sem tudott kezdeni vele. Ellenben ha a Windows jól kezeli, akkor az Easeus-ra semmi szükség. De nálam muszály volt, mert másként nem akart menni. Egyébként az Easeus-szal is ugyanúgy meg lehet csinálni, csak aki nem csinálta, az könnyen el tudja rontani a dolgot. Van ugyanis néhány dolog, amit nem szabad rajta csinálni.
Másrészt ha nem értesz hozzá, az nem az Easeus hibája. -
cigam
titán
válasz
SAOneill69 #771 üzenetére
Egy formázáshoz minek easeus ...
Menj be a lemezkezelőbe (sajátgép, jobklikk, kezelés). A megnyiló ablakban keresd meg a lemezkezelést. Ott látszik a pendrive, a prtíció? Lehet csak betüjelet kellene adni neki.(jobklikk a partíción)
-
törölt tag
válasz
SAOneill69 #757 üzenetére
Alaphelyzetben az én Pendrive-omat sem lehetett NTFS fájlrendszerre formázni, csak FAT32 és ExFAT-ra. De az Easeus Partition Master programmal megszüntettem rajta a FAT32-es partíciót, majd létrehoztam rajta egy NTFS-t, és azt is Easeus alól formáztam meg. Így most NTFS van a pendrive-on, de Windows alól továbbra sem lehet NTFS-re formázni, csak Easeus alól. Különös, de így meg lehet oldani.
-
cigam
titán
válasz
SAOneill69 #754 üzenetére
A chkflsh-el, vagy más hasonló flash turkáló programmal "inicializáld". Ez létrehozza az új mbrt a partícióstáblával amit valószínű az említett progi "újraértelmezett".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest