- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
King Unique #5544 üzenetére
Köszönöm szépen ezt a választ, ez igazi segítség volt.
Úgy néz ki innen kiindulva és kis keresgetés után újra üzemel a 256 gb-os pendrive.
Egyelőre még csak most másolok rá, de le fogok futtatni valami tesztet is ami ellenőrzi a valós méretet stb ( még nem tudom mivel)
Remélem nem kiabálom el és valóban jó lesz. -
mexel
veterán
válasz
King Unique #5544 üzenetére
Köszönöm szépen.
Sajna minden gépen ez látszik. Sajnálom, ez az egy ekkora pendrive-om volt. Nem kísérletezek vele, gari nuku, kínai Eaget gyártmány -
mexel
veterán
Sziasztok.
Van egy 256GB-os pendrive-om. Illetve volt azt hiszem.
Kb 1 éve hibátlanul bírja a nyüstölést, de ma a telefonra volt rádugva hogy biztonsági mentést készítsek, egyszer csak a telefon kiírta hogy nincs külső meghajtó.
Diskpartban azt írja "NoMedia 0B", a lemezkezelőben üres lemezként jelenik meg és 0 bájt a kapacitása.
Eszközkezelőben látszik.
MiniPartitionWizardban nem.
Mitől száll így el?
Lehet ezzel még egyebet tenni vagy kuka?
Visszaolvasva úgy tűnik ez megmakkant. -
mexel
veterán
Milyen tesztprogival tudok megnézni egy sd kártyát, ami megmutatná hogy mennyi a valós mérete és mi a gondja a kártyának? Valami épernyőfotó kellene hogy igazolni tudjam hogy hibás a kártya.
-
mexel
veterán
Ebayról érkezett egy 16gb-os microSd kártya. Sajnos nagy a gyanúm, hogy fake a dolog. Másolni csak pár fájlt tudok rá, utána azt írja nincs ilyen meghajtó. NTFS-re ha formáznám kiíja, hogy nem lehet befejezni, stb. Hogyan tudom kideríteni hogy valójában hány gb-os?
-
mexel
veterán
Megpróbáltam újraformázni, minden beállítást kipróbáltam, még a pci-s usb 3.0-ás csatiba is bedugtam és akkor is lelassul. Win7 alatt másik gépben jó. Mi lehet az xpmmel hogy itt nem megy? vírusirtó nincs, nagy kb 3-600 mb-os fájlokat másolnék rá. (7gb-ot kb 3 óráig másol)
-
mexel
veterán
Elkezdtem olvasni a topikot, kerestem is benne és láttam hogy sokan panaszkodtak arra hogy a kingston pendrive a gépükön igen lassú. Nekem is van egy 16gb-os, ami eredeti, és más gépen gyorsan lehet rá másolni. (win7-en) Az én xp-men gyorsan elkezd másolni, majd hirtelen visszaesik a sebesség szinte állóra, az egész gép belassul. Akármit csinálok, semmi nem változik. talált erre valaki megoldást? Más pendrive-okkal és usb-s ssd-vel is jó a gép, csak ezzel a pennel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest