Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemgéza
csendes tag
Így sem olyan rossz, de igazából reményvesztett-et akartam írni.
-
Nemgéza
csendes tag
Mutasson már valaki egy pr.-t amivel lehet pendrive-t particionálni, formázni. Kezdek reményveszett lenni.
Köszönném... -
Nemgéza
csendes tag
Egy nagyon kezdő kérdés: A Total Commanderben lehet formatalni? Most valahogy az a meggyőződésem, hogy azzal meg lehetne oldani...
Miközben keresgéltem kipróbáltam egy GetData Back nevű programot, ami látja a 64 megát, aminek van egy 48 megás FAT32-es particiója. Szóval ott van a kis drágaszág, csak elő kellene hozni. -
Nemgéza
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
Neo: A helyzet az, hogy biztosan tudja (tudta) a 64 megát, vagy majdnem annyit, mert a kis bakim előtt használtam a melómhoz kb annyival.
Flashy: Ezen a kütyün nincs semmi ami gyártóra vagy típusra utal. Az persze rajta van, hogy chello, meg hogy vízálló, meg az, hogy usb storage drive, de semmi amivel be lehetne azonosítani.
Nem adom fel, keresgetek még tovább, de ha tud valaki konkrét letöltést, vagy valami más tippet, akkor ne tartsa vissza magát...
Nemgéza
[Szerkesztve] -
Nemgéza
csendes tag
Nem pörög túlságosan ez a fórum, de azért megpróbálkozom én is...
64 Megás pendrivot (Chello-s, órába épített típus) véletlenül a gépbe csatlakoztatva hagytam, amikor az Xp-t instaláltam újból. Nem is figyeltem, hogy mire csak okézgattam a telepítéskor. Akkor sikerült a pendrivot 47 megára (nem tudom miért pont annyira) formatálnom. Azóta nem tudom 64-re visszaállítani. Az xp formatáláskor csak 47 megát kínál fel, próbálkoztam még vagy 2-3 progival, de semmivel nem sikerült. Talán tud valaki segíteni...
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest