- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2531 üzenetére
Linux alól megint helyrehoztam, gondoltam megpróbálom Paragon-t is lefuttatni rajta, hátha megoldja a problémát. (reseteli pendriveot amennyire lehet)
Windows felismerte szépen ügyesen, aztán mikor elindítottam volna eldobta pendrive-ot, és hibaüzeneteket kaptam.Van valami program ami abszolút nullára és gyárira reseteli a pendriveot?
-
sonar
addikt
válasz
BullZeye #2529 üzenetére
Esetleg érdemes lenne lementeni a az MBR-t /PBR-t BootICE-szal vagy bármi mással. És ha újra jön a hiba akkor össze kell hasonlitani a tartalmakat.
Wines formázás azért nem nyerő mert az particiót formáz és nem disk-et (nem a teljes tartalmat)
Szerintem valami oknál fogva megcsesződik az MBR, nem lehet, hogy esetleg túl aktiv virus kergető?
(ha van akkor nézd át a logokat)
Én legalábbis kb így indulnék neki a hiba keresésnek. -
vadasz70
aktív tag
válasz
BullZeye #2527 üzenetére
Szia! Én nem nagyon értek hozzá, de nekem akkor volt ilyen mikor nem közvetlen a gépbe dugtam a pendrive-vot hanem usb habon keresztül csatlakoztattam és 0 bájtos-nak látta. De a 16GB ment róla csak a 32GB nem. Viszont ha közvetlen a gép hátuljába dugtam minden rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest