- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2531 üzenetére
Linux alól megint helyrehoztam, gondoltam megpróbálom Paragon-t is lefuttatni rajta, hátha megoldja a problémát. (reseteli pendriveot amennyire lehet)
Windows felismerte szépen ügyesen, aztán mikor elindítottam volna eldobta pendrive-ot, és hibaüzeneteket kaptam.Van valami program ami abszolút nullára és gyárira reseteli a pendriveot?
-
BullZeye
veterán
Tönkrement garis pendriveom, kaptam helyette egy másikat, viszont az új Adata S102pro random tönkre megy. Szerettem volna 64 gigás pendriveot multibootként használni, és a rmprepusb használata közben (konkrétan mikor a gru4dos-t tenné fel) kiírta, hogy nincs pendrive, gép ledobta (több géppel is próbáltam).
Akkor kihúz-visszadug, ment is, de ezzel a módszerrel 1-2 napon belül meghal a pendrive úgy, hogy windows felismeri hogy van, de 0 bájtként, és a nevét se írja ki eszközkezelő, csak hogy valami van.
Linux felismeri 0 bájtosként, de itt legalább lehet formázni, így megint működik 1-2 napig és kész.Kicseréltettem, kaptam egy harmadik pendrive-ot, az dettó ugyanezt csinálja. Most nálam rossz valami? 2 gépen próbáltam, USB 2.0 és 3.0án egyaránt. NTFS és EXFAT egyaránt volt tesztelésre a pen, ha nem akarok multibootot és linux alól csak formázom akkor is pár napig működik csak.
-
BullZeye
veterán
Ezzel lehet valamit kezdeni azon kívül, hogy kidobjam a kukába? Próbáltam már a low lvl formatot, sajnos nem hozta meg a várva várt eredményt, maradt ugyanaz a hibás rész.
Esetleg lehet valamivel fizikailag levédeni azt a szektort, hogy még véletlenül se akarja használni? Probléma ott kezdődött, hogy 1-2 fájlt nem tudtam megnyitni a pendriveon, innen lett gyanús.Error at range [1D9700000h..1D97E2000h]: device write error.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest