Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrissTa
tag
válasz
pechman8
üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám régebben. Sajnos az egyetemi könyvtár szinte összes gépén ott volt az a betolakodó, egészen pontosan egy kis férgecske. Az autorun állományok törlése a legrosszabb, amit lehet tenni (ez volt az első próbálkozás), mert ilyenkor azonnal másolódik az összes meghajtóra, ami az OS által elérhető. Nálam a nod32 a frissítés után azonnal szólt és letakarította a kis mocskot. Utána ment a cCleaner és utána már minden ok volt. A fájlok és könyvtárak utána rendesen elérhetőek voltak.
Amúgy nem csak usb-s cuccról terjedhet. Én sajna egyszer egy régi IDE-s mobil racken is hazacipeltem magammal ezt a vackot és sikeresen megfertőztem vele az otthoni gépet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest