Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Netfone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
A minap telepítettem újra a gépet, pendrivet be win oldalra fel, usbről telepítést kiválasztottam katt rá az oldal a többit megoldotta, sajna a telepítés valamiért usb ről nem valósult meg valami exe hibát írt ki, mindegy is, lemezről megoldottam!
Nos azóta nem látja a gépem az usb-t ha pedig látja is csak egy G kötet cím van 0mb al nem lehet formázni megnyitni semmi, próbáltam már a parancssorból listázni és formázni nem engedte...régi laptopom látja de azt írja nem lehet formázni és nem is látja rendesen a gép csak egy G kötet nevet úgyszintén, próbáltam mindegyik usb helyre dugni(fekete, piros kék) semmi nem történik! lemezkezelő is csak a nevét látja, semmi mást nem lehet particót nem lehet törölni nem lehet semmit csinálni onnan sem!
Elvileg win 10 van rajta usb telepítésről amit a win oldal töltött rá ...eddig makulátlan volt a usb-m...Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX) új
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest