- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Előzmény...
Most ott tartok, hogy kipróbáltam a javasolt programot, (miután ntfs-ről újraformáztam ExFat-ra) ami ahogy sejtettem behalt 7296 Mb-nál írás közben...
A sajátgép tulajdonságoknál 0 bájtot írt foglalt és szabad területre is, de szín szerint foglaltat jelzett... ki-be után azt írta, hogy 7,51 Gb foglalt a 14,6 Gb-ból... Most megint újraformáztam az eredeti Fat-ra...Kérdés, hogy ezek után milyen lehetőségek vannak, vagy egyáltalán lehet-e tervezni rövidtávon vele, ameddig még biztonságos lehet használni.
A formája, kinézete miatt vettem egy eü. dolgozónak és kb. 10-11 Gb-ot írtam volna rá, ajándék lenne/lett volna...
Ha kuka, tud-e valaki hasonlót, ami megfelelne az elvárásoknak és normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest