Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Előzmény...
Most ott tartok, hogy kipróbáltam a javasolt programot, (miután ntfs-ről újraformáztam ExFat-ra) ami ahogy sejtettem behalt 7296 Mb-nál írás közben...
A sajátgép tulajdonságoknál 0 bájtot írt foglalt és szabad területre is, de szín szerint foglaltat jelzett... ki-be után azt írta, hogy 7,51 Gb foglalt a 14,6 Gb-ból... Most megint újraformáztam az eredeti Fat-ra...Kérdés, hogy ezek után milyen lehetőségek vannak, vagy egyáltalán lehet-e tervezni rövidtávon vele, ameddig még biztonságos lehet használni.
A formája, kinézete miatt vettem egy eü. dolgozónak és kb. 10-11 Gb-ot írtam volna rá, ajándék lenne/lett volna...
Ha kuka, tud-e valaki hasonlót, ami megfelelne az elvárásoknak és normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest