- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy számomra eddig lehetetlen probléma merült fel a 8 GB Kingston pendrive-ommal. A MemTestet használtam hogy ugye bottolható progit rá tegye. De most a Windows 10 telepítőt akartam visszatenni rá, mert hogy ezért is vettem egy 8GB-os pendrive-ot. Többször egymás után írja a Win10 progi hogy min 8 GB pendrive kell, ez nem jó. Nem értem miért. Megnézem 247 MB a pendrive mérete. Nézed a Windows disk managerével 3 partícióra lett bontva, de csaka z utolsó tudtam helyrehozni az első kettő ~250 MB-os partíciót nem. Legalábbis a Win alap progija nem tudja.
Van erre valami progi (100 éve a Partion Magicet használtam) ami ezt helyrehozza vagy vesztettem 500 MB-ot?EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest