Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hix3r
csendes tag
Hi!
Van egy 4GB-os Kingmax U-Drive pendriveom, ami egyszercsak(tényleg nem használat közben) meghülyült.
Következőt csinálja:Gépbe dugva a Windows kiírja, hogy az eszköz hibát csinált, ezért leállt. Eszközkezelőben ottvan, de az van ráírva, hogy az eszköz hibát vétett.(nincs specifikusan felismerve hogy Kingmax, csak USB cuccok között ottvan.)
A pendriveot nem lehet elérni, tulajdonképp, mintha be se dugtam volna, bár a kis LED ég rajta.
Közben pedig melegszik, mint az istennyila, minél többet van bedugva az USB portba, annál melegebb, lesz, 10 perc után égeti a kezet, alig lehet kihúzni.Namost annyira nem vagyok tudatlan, hogy ne vágnám, hogy itt komoly gondok vannak. Szóval írtam Kingmax supportnak(1-2 hónapja), hogy elvileg lifetime garancia van a termékükre, milegyen... Sőt a honlapjukon a letöltések között van egy progi is amire azt írják megoldja a rossz pendrive problémát, de ez csak az előtt működik, mielőtt ez az Eszköz hibát vétett ezért leállt üzenet kijönne, ergo fel kell ismernie a pendrive-ot, vagy legalább valami USB-cuccot, mert most bedughatom az orromat is, ugyanazt írná ki sztem...
Hát itt tartok, csak megkérdem, hátha valaki találkozott, bármivel, vagy tud valamiről, mert Kingmax support nem igazán tart érdemesnek válaszra eddig. (Bár UPC 8 hónap alatt válaszolt, lehet még várni kell...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sh4d0w: Nyitlocker
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Garanciás Zalman házak!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest