Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, ezeket utólag próbáltam.
Viszont most az asztali Ubuntuba behelyeztem (eddig csak Windows gépeken próbáltam), ott a formázás opciónál hirtelen észrevette, hogy 31GB-os (a Disks program), de a nautilus fájlkezelő ugyanúgy csak 2.5Mb-ot észlelt.
Érdekes módon a diskpart is csak 2.5Mb-ot látott. A H2testw is csak annyit, és nem mondott rá semmi hibát a pendrive-ra.
Nem biztos, hogy az Ubuntunak köszönhető
de szó se róla, hogy Windows alatt nem néztem meg a disks managerrel, felhúztam magam, hogy a boltok zárási idejében ment tönkre és itt vidéken csak 17:00-ig van élet a számtechboltokban a hétvégén nincs is. De az az Ubuntu mellett szól, hogy ő nem dugja el az ilyen segédprogramokat, és könnyebben eszembe jut, hogy van ilyen is 
Nem tudom, hogy mi történhetett. Szó se róla, hogy volt rajta egy Ubuntu iso fájl, de azt fájlmásolás útján tettem rá. Az volt a fura, hogy 3 partició volt. Egy az iso fájlnak, egy a doksiknak (mappák, pdfek, doc), és volt 30GB nem allokált terület is a pendrive-n. Lehet amikor Windows alól áthúztam az iso fájlt, akkor csináltam véletlenül vele valamit, csak nem vettem észre?
Mert bootolni nem bootolt 2 laptopon amelyeknél engedélyezve van az usb boot (és ráadásul első a sorrendben)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szó se róla, hogy Windows alatt nem néztem meg a disks managerrel, felhúztam magam, hogy a boltok zárási idejében ment tönkre és itt vidéken csak 17:00-ig van élet a számtechboltokban a hétvégén nincs is. De az az Ubuntu mellett szól, hogy ő nem dugja el az ilyen segédprogramokat, és könnyebben eszembe jut, hogy van ilyen is