Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
regass777
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha rossz helyre írtam, de már végleg el vagyok keseredve nem találok megoldást egy problémámra...Az autómban színes navigációs kijelző van RCA-Aux bemenettel. (sárga-fehér-piros).
Vásároltam hozzá egy fél dines dvd lejátszót amin van USB bemenet is.
A probléma a következő: Ha a pendrive-ot közvetlenül a lejátszóba dugom, akkor működik faszán, bár ha hirtelen mozdítok a kormányon (gondolom az elektromos szervó miatt) egy minimális pillanatra mint ha elveszítené a jelet a dvd lejátszó a pendrive-ról. A fő problémám amire nem találok megoldást, hogy miért van az, ha már USB hosszabbító kábelen keresztül dugom be a pendrive-ot akkor már nem tölti be a pendrive tartalmát. Ez miért van?? A Feszültség értékek jók mindenhol, próbáltam már 3 kábellel ezek közül az egyik ráadásul 3.0-ás extension kábel, próbáltam 3 féle pendrive-val de semmi eredmény...nem akarom elhinni hogy kábelen keresztül már nem lehet használni az usb-t....
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest