- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
regass777
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha rossz helyre írtam, de már végleg el vagyok keseredve nem találok megoldást egy problémámra...Az autómban színes navigációs kijelző van RCA-Aux bemenettel. (sárga-fehér-piros).
Vásároltam hozzá egy fél dines dvd lejátszót amin van USB bemenet is.
A probléma a következő: Ha a pendrive-ot közvetlenül a lejátszóba dugom, akkor működik faszán, bár ha hirtelen mozdítok a kormányon (gondolom az elektromos szervó miatt) egy minimális pillanatra mint ha elveszítené a jelet a dvd lejátszó a pendrive-ról. A fő problémám amire nem találok megoldást, hogy miért van az, ha már USB hosszabbító kábelen keresztül dugom be a pendrive-ot akkor már nem tölti be a pendrive tartalmát. Ez miért van?? A Feszültség értékek jók mindenhol, próbáltam már 3 kábellel ezek közül az egyik ráadásul 3.0-ás extension kábel, próbáltam 3 féle pendrive-val de semmi eredmény...nem akarom elhinni hogy kábelen keresztül már nem lehet használni az usb-t....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Dell Inspiron 15 5567
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest