Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Sziasztok emberek. Nem sokat értek a pendrive-okhoz előre szólok.
Nos tehát még pár hónapja a pendrive-ot telepítőeszközként akartam használni egy linux disztribucióhoz (lehet az is win volt), mivel már előtte is megcsináltam ezt többfajta windowssal is. Szóval vagy éppen nyomattam fel az ISO fájlt rá, vagy már telepítettem róla az OS-t, amikor azthiszem félbe akartam szakítani/félbeszakadt, és utánna annyi. Amikor bedugom mindig formázást kér, és soha nem sikerül, még különféle programokkal sem.
Szóval tudja-e valaki, hogy mi lehet a gond, avagy ajánlani tud valami igazán "okos" programot, ami ezt meg tudja mondani?
Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest