- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Leírom én is , hogy mi a gondom ....talán van valakinek jó és használható ötlete.
Adott egy Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 64GB pendrive.
Bedugom és a Total Commander látja ( Pl : E meghajtónak ) de mikor belemennék akkor azt írja, hogy nincs ilyen meghajtó.
Próbáltam több kis progit amivel ISO formátumú rendszert lehet írni úgy , hogy boot-olható pendrive-ot készít.
A progik látták a pent de hibaüzenettel leálltak ,vagy tovább sem mentek.Particionáló progival is néztem....nem is látta.
Bedugtam még egy másik asztali konfigba és egy laptopba is....szintén semmi.
Annó mikor rendesen működött akkor csatlakozás után a kék led villogott egy darabig aztán elaludt.
Ha másoltam/olvastam róla akkor megint elkezdett villogni.MOST ha bedugom akkor folyamatosan világít a kis led.
Na erre varjatok gombot.
Nem volt olcsó és nagyon szerettem az USB 3.0-ás sebessége miatt de lehet, hogy kidobhatom ?Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest