- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Leírom én is , hogy mi a gondom ....talán van valakinek jó és használható ötlete.
Adott egy Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 64GB pendrive.
Bedugom és a Total Commander látja ( Pl : E meghajtónak ) de mikor belemennék akkor azt írja, hogy nincs ilyen meghajtó.
Próbáltam több kis progit amivel ISO formátumú rendszert lehet írni úgy , hogy boot-olható pendrive-ot készít.
A progik látták a pent de hibaüzenettel leálltak ,vagy tovább sem mentek.Particionáló progival is néztem....nem is látta.
Bedugtam még egy másik asztali konfigba és egy laptopba is....szintén semmi.
Annó mikor rendesen működött akkor csatlakozás után a kék led villogott egy darabig aztán elaludt.
Ha másoltam/olvastam róla akkor megint elkezdett villogni.MOST ha bedugom akkor folyamatosan világít a kis led.
Na erre varjatok gombot.
Nem volt olcsó és nagyon szerettem az USB 3.0-ás sebessége miatt de lehet, hogy kidobhatom ?Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Bestoss M2 Sata 3 SSD 512GB új eladó
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest