- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
Üdv.
Van egy Kingston DataTravel G3 pendrivom, pár napos.
Gond az hogy fater hozott rajt valami zenéket, de eltűntek róla az fájlok, csak a mappák látszanak. Le akartam formázni, " a windows nem tudja befejezni a formázást" Csinálhatom gyorssal, teljessel, NTFS-be vagy FAT32 sehogy sem tudja befejezni...Sikerült valahogy nagy nehezen egy usb3-as portba a 10. gépen gyorssal megformázni, másoltam rá pár dolgot. Hazahoztam fő mappák látszanak, és üresek. Megnézem a tulajdonságait méretre 0bájtot ír, hogy nincs megformázva... de itt megint oda jutok hogy nem tudja befejezni...
Érdekes az viszont, hogy mikor rámásoltam suliba egy játékot utána még 3 gépen néztem és azokon látta, működött... itthon már nem. (egyforma konfigok vannak ott)
Ötlet? Mit lehet vele kezdeni? Még sose találkoztam ilyen vagy hasonló problémával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Jövedelem
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest