- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg Lacy
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Generic USB drive-om, szép koponyás, swarowsky szerű berakásokkal, 32GB-os. 5000-ért vettem egy sráctól, aki kínából rendeli.
Nagyon jól működött, míg tegnap bedugtam, és a Win7 javítani akarta (vagy folytatni nélküle). Nosza rajta, javíccsad'!
A javítás majd' 1,5 órát vett igénybe, és semmi, meghalt a pendrive. Formázni nem tudtam, más programok nem észlelték.
Ráuszítottam a HDD Regenerátort, miszerint 190 bad sector van rajta. Ezek után nagy nehezen leformáztam, LOW LEVEL formáztam, és végre működött.Igen ám, elkezdtem volna rá adatokat másolni, mikor is kiírta pár fájl után(!!!!), hogy a pendrive írásvédettségét szüntessem meg. Na de az én penemen nincs "pöcök", meg semmi gomb, amivel írásvédettséget lehetne beállítani.
Újra ráuszítottam a HDD regeneratort, és a 190 rossz szektor mellé több száz ún. delay-t dobott ki. Persze ekkor a hibakeresés még csak 10% körül járt. Nem hagytam végig futni, ez a 10% is több órát vett igyénybe.
Azóta még mindig halott, bár a gép már felismeri rendesen, de se törlés opció nincs, se delete+enter kombó, mert írásvédett. Formázni már nem tudom.Meg lehet még menteni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui.: Mi az a delay ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest