Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
Olyan problémám van, hogy 8GB-os Kingston pendrive egyszer csak átment RAW formátumba. Úgy tudtam csak helyre hozni, hogy levettem róla a particiót és újra particionálás után megformáztam NTFS fájl-rendszerre. Szépen hozza minden helyen (saját gép, Total Commander) a 8Gb szabad területet. Ezután rá akartam tölteni egy filmsorozat első évadját (12*570 MB). A TC szépen fel is tölti, a másolt tartalom mérete megegyezik, de a 4 GB feletti részeket már nem lehet lejátszani. Ez azt jelenti, hogy az első 6 rész (6*570MB) lejátszható a többire azt írja hogy sérült. Vissza másolva a PC-re - ugyan akkora tartalom a TC szerint mint az eredeti volt - sem lehet megnézni. Kétszer is végig csináltam, mindkétszer azonos eredménnyel. A TC összehasonlításnál látszik, hogy a két fájl nem ugyan az hiába azonos a méretük. Így viszont a 8 GB valójában csak 4 GB. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- VR topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mobilinternet
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest