- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
Olyan problémám van, hogy 8GB-os Kingston pendrive egyszer csak átment RAW formátumba. Úgy tudtam csak helyre hozni, hogy levettem róla a particiót és újra particionálás után megformáztam NTFS fájl-rendszerre. Szépen hozza minden helyen (saját gép, Total Commander) a 8Gb szabad területet. Ezután rá akartam tölteni egy filmsorozat első évadját (12*570 MB). A TC szépen fel is tölti, a másolt tartalom mérete megegyezik, de a 4 GB feletti részeket már nem lehet lejátszani. Ez azt jelenti, hogy az első 6 rész (6*570MB) lejátszható a többire azt írja hogy sérült. Vissza másolva a PC-re - ugyan akkora tartalom a TC szerint mint az eredeti volt - sem lehet megnézni. Kétszer is végig csináltam, mindkétszer azonos eredménnyel. A TC összehasonlításnál látszik, hogy a két fájl nem ugyan az hiába azonos a méretük. Így viszont a 8 GB valójában csak 4 GB. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs